به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فرنی را سادهترین و پرطرفدارترین دسر ایرانی میدانند؛ اما شاید برایتان جالب باشد که همین دسر ساده میتواند ماده اولیهای برای یک دسر خوشمزه دیگر باشد. پیش از این طرز تهیه انواع این دسر را به شما آموزش دادهایم و امروز میخواهیم یک دسر مخصوص با فرنی را به شما آموزش دهیم تا سفره شما را در مهمانی بعدی رنگینتر کند؛ پس با ما همراه باشید.
مواد لارم برای تهیه دسر مخصوص با فرنی
آرد برنج پنج قاشق غذاخوری
شیر پنج پیمانه
کره پاستوریزه ۵۰ گرم
شکر یک پیمانه
بیسکوییت پتیبور دو بسته
زرده تخم مرغ یک عدد
زعفران به مقدار لازم
وانیل به مقدار لازم
مغز گردو (خرد شده) حدود ده عدد
بیسکوئیت کیتکت برای تزیین حدود دو بسته
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه دسر مخصوص با فرنی
در یک کاسه آرد برنج را با مقداری شیر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. سپس این ترکیب را با باقی مانده شیر و شکر و زعفران در قابلمه ریخته و روی شعله متوسط بگذارید. آرام آرام این مواد را هم بزنید تا شکر کاملا آب شود و شیر هم سر نرود.
کره را به آن اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا مایه داخل قابلمه کمی سفت شده و آرد برنج هم از حالت خام دربیاید. اما اگر به آرد برنج دسترسی نداشتید میتوانید فرنی نشاسته را تهیه کنید.
داخل کاسه زرده تخممرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و بعد از آنکه فرنی جا افتاد این مخلوط را به آن اضافه کنید. بعد از آنکه چند جوش زد آن را از روی شعله بردارید.
ظرف پیرکس بردارید و مقداری از فرنی را کف آن بریزید تا کف ظرف کاملا با فرنی پوشانده شود. سپس یک ردیف از بیسکوئیت پتیبور روی آن بچینید.
روی لایه بیسکوییت کمی دیگر فرنی بریزید و از گردوهای خردشده روی آن بپاشید. مجددا یک لایه از فرنی زعفرانی که آماده کردهاید ریخته و بعد همان کار را تکرار کنید تا مواد شما تمام شده و دسر لایهلایه شود.
وقتی آخرین لایه را چیدید، کیتکتها را برای تزیین روی آن رنده کنید. البته یادتان نرود که در مرحله اول به جای فرنی زعفرانی میتوانید فرنی شکلاتی آماده کنید یا اینکه این فرنی ساده را با چاشنی دلخواهتان طعمدار کنید.
دسر شما آماده است آن را حدود سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/