به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، کارشناس ارشد تغذیه معاونت درمان دانشگا علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: تغذیه مناسب از جمله روشهای حفظ سلامتی است و از این طریق میتوان از بسیاری از بیماریهای عفونی پیشگیری و آن را مهار کرد.
انیسه وطن دوست تامین نیاز به مایعات، الکترولیت ها، انرژی، پروتئین و ریزمغذیها را جزو بهترین شیوه مقابله با بیماری کووید ۱۹ برشمرد و افزود: ارتقا و تقویت سیستم ایمنی نیز با رعایت تعادل، تنوع و استفاده از همه گروههای غذایی نیز از دیگر روشهای مقابله با این بیماری است.
او مصرف لبنیات کم چرب به ویژه پروبیوتیکها را در افراد مشکوک یا مبتلا به بیماری کووید ۱۹ موثر دانست و عنوان کرد: سیر، پیاز، زنجبیل تازه، زردچوبه و سیاه دانه جزو مواد غذایی افزایش دهنده سیستم ایمنی است و مصرف روزانه آن توصیه میشود.
این مسئول تغذیه افزود : مصرف نوشابهها و نوشیدنیهای شیرین به دلیل تضعیف سیستم ایمنی به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
او نسبت به مصرف غذا در بیرون از منزل و محیطهای نامطمئن از نظر بهداشتی و ایمنی هشدار داد و گفت : مصرف غذاهای پر پروتئین نظیر پوره گوشت و آب گوشت به ویژه در افرادی که کاهش اشتها و در شرایط نقاهت بیماری قرار دارند، مفید و مناسب است.
انتهای پیام/ه