به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید برایتان پیش آمده باشد که خلال بادامهای آماده خریداری شده بدمزه و مانده باشند شما به راحتی میتوانید در منزل خلال بادام و پرک بادام تهیه کنید و از تازگی آن خیالتان راحت باشد.
طرز تهیه خلال بادام:
برای طرز تهیه خلال بادام، بهتر است از بادامهای تازه استفاده کنید اگر فصل بادام تازه نبود اشکالی ندارد با بادام خشک هم میتوانید تهیه کنید.
برای درست کردن خلال بادام با بادام تازه ابتدا بادامها را پوست بگیرید و مغز کنید دقت کنید مغز آنها آسیب نبینند و به صورت کامل در آیند. مقداری آب جوش روی مغز آنها بریزید، و حدود ۵-۱۰ دقیقه اجازه بدهید بماند؛ و سپس پوست قهوهای آن را جدا کنید و با کارد میوه خوری تیزی ابتدا مغزها را به شکل پرک در آورید و بعد با کارد به صورت خلالی خرد کنید. میتوانید مقداری را به شکل پرک و مقداری را خلالی خرد کنید.
بعد از آن، خلالهای بادام و پرکهای بادام را داخل سبدی بریزید و در بالکن خود قرار بدهید تا با نور و سایهی آفتاب خشک شوند. آنها را در روز ۲-۳ بار زیر و رو کنید تا یکدستتر خشک شوند.
بیشتر بخوانید
اگر برای تهیهی خلال بادام عجله دارید مراحل بالا را انجام بدهید و برای خشک کردن میتوانید از فر استفاده کنید به این صورت که خلال بادامها را داخل سینی فر قرار بدهید و شعلهی فر را روی درجهی خیلی کم قرار بدهید؛ و دائم به آن سر بزنید و آن را زیر و رو کنید تا رنگ خلالها تغییر نکنند و همه با هم یکدست خشک شوند؛ و بعد از آن خلالها را داخل سبد بریزید در فضای باز قرار بدهید تا خنک شوند و عرق نکنند.
خلال بادام و پرک بادامهای شما آماده است. آنها را داخل ظرف در دار داخل یخچال قرار بدهید.
طرز تهیه خلال بادام خشک:
اگر بادام تازه ندارید و از بادام خشک استفاده میکنید پس از مغز کردن، مغزها را به مدت ۱۲ ساعت داخل آبجوش قرار بدهید تا پوست آنها راحت جدا شود و بدون آسیب دیدن مغزها آنها را به صورت خلالی خرد کنید. اگر مغز نرم نباشد هنگام خلال کردن خرد میشوند؛ و پس از آماده کردن خلالها یا داخل فر و یا در نور آفتاب خشک کنید.
* لازم نیست نور خورشید مستقیم به آنها بتابد. حالت سایه آفتاب باشد.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/