به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اکبر ولایتی در نخستین نشست شورای سیاستگذاری جایزه جهانی ایثار سردار سلیمانی که روز دوشنبه ۳۱ شهریور ماه برگزار شد، افزود: فرهنگ ایثار و شهادت برکات مستقیم و غیرمستقیم زیادی به جامعه منتقل نموده و زمینه ساز تحقق وعده الهی برای صالحان و مؤمنان است.
وی افزود: ایثار به عنوان یک فرهنگ متعالی در زمره عالیترین مفاهیم الهی و والاترین ارزشهایی است که یک انسان متعهد میتواند به آن دست یابد. ایثارگران بدون هیچ چشم داشتی خود را وقف خدمت به مردم نموده اند و ارج نهادن به فداکاریهای آنان به عنوان یک امر جهادی، دینی و سیاسی، علاوه بر به جا آوردن ادای دین و سپاسگذاری، موجب معرفی آنان به جامعه و الگوسازی از این انسانهای فداکار میشود.
ولایتی تاکید کرد: این جایزه به منظور پاسداشت مجاهدت شهدای انقلاب، دفاع مقدس و مدافعان حرم، امنیت و مقاومت و در جهت ترویج ارزشهای والای انسانی و اسلامی در زمینه مقاومت در برابر استکبار اهدا خواهد شد.
به گفته ولایتی، این دومین جایزه بین المللی جمهوری اسلامی ایران است که بنا دارد مصادیق ایثار را در سراسر جهان شناسایی نموده و به عنوان الگو به مردم جهان معرفی کند.
جایزه جهانی ایثار سردار سلیمانی به همت مجمع جهانی بیداری اسلامی با همراهی ۱۶ نهاد و گروه دولتی و غیردولتی ایرانی و خارجی به صورت دوسالانه برگزار خواهد شد.
هدف از اعطای این جایزه که بر اساس پیشنهاد سال ۱۳۹۶ سردار شهید قاسم سلیمانی اعطا خواهد شد، ترویج روحیه ایثار در عرصههای مختلف اجتماعی است.
در نشست روز دوشنبه که با شرکت مسئولان و نمایندگان دستگاههای مختلف برگزار شد، نحوه اعطای جایزه، شیوه نامه ارزیابی کاندیداها و دیگر موضوعات مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
انتهای پیام/