درویشی مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، گفت: سطح زیر کشت محصول آلو بخارا در استان ۱۷۴ هکتار است که ۲۵ هکتار آن مربوط به شهرستان زیرکوه است.
او با اشاره به سرمازدگی باغات آلوبخارا در فصل گل دهی افزود: امسال تولید این میوه با کاهش ۵۰ درصدی رو به رو شده و پیش بینی میشود ۵۰ تن آلویتر در زیرکوه برداشت شود.
سیروسی کارشناس تغذیه گفت: آلوبخارا دارای خواص زیادی است و به دلیل ویتامینهایی که دارد برای افزایش مقاومت بدن در برابر بیماریهایی مثل کرونا ویروس و آنفولانزا مفید است.
او افزود: این میوه برای درمان کم خونی، تب، سرفه میتواند مورد استفاده قرار گیرد و میوهای ضد پیری و ضد ویروس است.
بیشتر بخوانید
تابستان که به پایان میرسد برداشت آلو بخارا هم در شهرستان زیرکوه به پایان میرسد گرچه امسال کشاورزان به علت سرمازدگی محصول کمتری دارند، اما برخی باغات پربار هستند.
خشک کردن آلوبخارا به شکل سنتی صورت میگیرد. طبع این میوه سرد است و به همین دلیل برای درمان سردرد و کاهش حرارت بدن مفید است.
انتهای پیام/ ر