فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: اخلاق، معنویت و سبک زندگی از جمله توصیه‌های مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم است که باید برای چهل‌ساله دوم انقلاب آن را دنبال کنیم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ازلرستان، سردار مرتضی کشکولی ظهر امروز در مراسم رونمایی از کتاب «نقطه صفر مرزی» که در سالن آمفی‌تئاتر حوزه هنری لرستان برگزار شد با اشاره به چهلمین سالروز دفاع مقدس اظهار داشت: عدد چهل نه‌تن‌ها در دین اسلام بلکه در سایر ادیان نیز مقدس است و بعد از آن باید منتظر گشایش باشیم.

او افزود: در زمان حاضر در طلیعه چهل و دومین سال انقلاب اسلامی و چهلمین سال دفاع مقدس هستیم و پس از چهل سال استقامت، مقاومت و اطاعت دستورات خداوند حتماً گشایش‌هایی ملموسی پس از این چهل سال محقق می‌شود.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با بیان اینکه "اخلاق، معنویت و سبک زندگی از جمله توصیه‌های مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم است که باید برای چهل‌ساله دوم انقلاب دنبال کنیم" عنوان کرد: اوج اخلاص، اسلام‌خواهی را نه در فرد بلکه در کثرت رزمندگان دفاع مقدس داشته‌ایم، در صددرصد وصیت‌نامه شهدا می‌خوانیم که "ما به‌فرمان امام راحل به جبهه آمده‌ایم" و توصیه می‌کنند که "حواسمان باشد گوش به فرمان امام و ولایت فقیه باشیم" که این امر نشان‌دهنده ولایتمداری در کثرت رزمندگان بوده است.

او ابراز کرد:کثرت خودباوری، ایثار، اعتقاد به جهاد و شهادت، تکلیف‌مداری مطلق، بین رزمندگان بسیار دیده می‌شد و در چهل‌سالگی دفاع مقدس در واقع معنای این واژه‌ها و مفاهیم را جشن می‌گیریم.

سردار کشکولی گفت: پس از پایان هشت سال دفاع مقدس بسیاری از ما فکر کردیم جنگ تمام شد که با هشدار‌های مقام معظم رهبری متوجه شدیم لفظ جنگ تمام شد درست نیست و اکنون می‌فهمیم که جنگ هیچ وقت تمام نشده است و از به‌کاربردن لفظ جنگ تمام شد اشتباه کردیم. تا وقتی شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی است جنگ پابرجاست چرا که دشمنان اجازه نمی‌دهند کشور ما مستقل و آزاد باشد و اسلام را حاکم کند.

او تصریح کرد: مقام معظم رهبری در اواخر دهه ۷۰ تهاجم فرهنگی را مطرح و گوشزد کردند که جنگ پابرجاست و تنها تاکتیک فرق کرده است، ولی ما متوجه نشدیم پس از آن شبیخون فرهنگی، قتل‌عام فرهنگی و در دهه ۸۰ نیز جنگ نرم را به‌معنای جنگ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و عملیات روانی را مطرح کردند، ولی وقتی متوجه شدند بعضی از ما یا خواب هستیم و یا در برابر دشمن آرایش جنگی نگرفته‌ایم که مسئله نفوذ و اخیراً تحریف را مطرح کردند.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان خاطرنشان کرد: مسئولان فرهنگی برای مقابله با تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی، جنگ نرم، نفوذ و تحریف باید مرتبت و اوجی را که در ایثار، اخلاص، شجاعت، توکل و ... در ۸ سال دفاع مقدس دست پیدا کرده‌ایم حفظ کنند در همین راستا چاپ کتاب‌های مرتبط با دفاع مقدس یک راه مقابله با تحریف است.

او اظهار داشت: جوانان و نوجوانان ایران نیازمند روحیه وطن‌پرستی، دشمن‌ستیزی، اسلام‌خواهی و برشمردن نعمت‌ها هستند که این نیاز‌ها در کتاب‌هایی همچون نقطه صفر مرزی به‌زبان ساده رفع می‌شوند.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان عنوان کرد: مسئولان ما نیاز به سبک زندگی بزرگانی همچون حاج قاسم سلیمانی دارند، مشکل ما این است که مسئولان به‌دنبال درجه و مقام هستند و درگیر جنگ‌های حزبی و جناحی هستیم.

او تأکید کرد: از مسئولان حوزه هنری و فرهنگی استان تقاضا داریم منتظر چاپ خاطرات از طرف رزمنده نباشند بلکه نیاز امروز جوانان را بررسی و مفاهیم مرتبط با آن را در دفاع مقدس استخراج کنیم چرا که در جنگ سخت آتش خمپاره و دشمن را می‌دیدیم، ولی امروز در جنگ نرم، نفوذ و تحریف متوجه دشمن نمی‌شویم در همین راستا جلسات اندیشه‌ورزی با حضور نویسندگان برگزار شود تا موضوع مورد نیاز جامعه را استخراج کنیم و از رزمندگان بخواهیم که در باب موضوعات مطرح‌شده خاطره‌گویی کنند.

سردار کشکولی با اشاره به بخشی از بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری در مراسم تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس گفت: مقام معظم رهبری بر مکتوب‌نویسی بدون اغراق، ساده و بی‌ریا تأکید مجدد کردند و فرمودند همین مکتوبات است که پایه ساخت فیلم، تئاتر، شعر و ادبیات را ایجاد می‌کند.

او با بیان اینکه "تعارض مذاکره و مقاومت از جمله مسائل روز است که با آن درگیر هستیم و مطرح می‌شود مذاکره خوب است یا مقاومت" تصریح کرد: در هشت سال جنگ گوش به مذاکره نداده‌ایم و چهل سال است هرچه داریم از مقاومت است، هر گاه مقاومت کردیم پیروز شدیم و هر وقت مقاومت را نادیده گرفتیم و آن‌چه فکر کردیم با مذاکره به دست می‌آوریم باختیم.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.