به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، مرکز بهداشت قم اعلام کرد: یک واحد طباخی (کله پزی و سیراب شیردان)از سوی بازرسان مرکز بهداشت به علت توجه نکردن به توصیه ها و هشدارها و رعایت نکردن شیوه نامههای کنترل و پیشگیری از ویروس کرونا پلمب و غیرفعال شد.
استفاده از ماسک و دستکش، گند زدایی سطوح به صورت مکرر و توجه به تراکم جمعیت و فاصله فیزیکی افراد در محل کسب از مهم ترین اقدامات پیشگیرانه است که فروشندگان می بایست به آن توجه داشته باشند.
همشهریان با گزارش تخلفات بهداشتی به سامانه ۱۹۰، چشم و گوش بازرسان مرکز بهداشت قم در رعایت شیوه نامههای بهداشتی و قطع زنجیره کرونا در استان خواهند بود.
انتهای پیام/ش