به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، ساکنان یک خانه در شهر مورو در ایالت اوهایوی آمریکا که هر روز با بهم ریخته شدن وسایل خانهشان مواجه میشدند، اقدام به نصب دوربین مداربسته در قسمتهای مختلف خانه کردند.
دوربینهای مداربسته لحظات عجیبی از باز و بسته شدن درهای کابینت، در اتاق، افتادن وسایل از روی میز، تکان خوردن اشیا در کف اتاق و جابجا شدن وسایل خانه را ثبت کردند.
ساکنان این خانه که از ماه ژوئن (تیر) به این خانه نقل مکان کردند، میگویند از سال ۲۰۰۲ خانههایی که در آن زندگی کردهاند جن زده بوده است.
ماجرای خانه جن زده ساکنان این خانه بسیار شبیه به فیلمهای فعالیتهای ماورالطبیعه (Paranormal Activity) است که سازندگان آن اعلام کردهاند این فیلمها را بر اساس واقعیت ساختهاند.
بیشتر بخوانید
به نظر من فقط باید از جن دو پا ترسید اگرنه
جن واقعی اصلا ترسی نداره
ولی هیچ وقت به کسی نگفتم چون به دیوانگی متهم میشدم .
یا حق
ما هم براش دعا میکنیم ک سالمو سلامت برگرده پیشتون
خانم میاد درو باز میکنه میره تو تاریکی بعد یکی درو میبنده بعد خانمه دوباره میاد؟ احتمال واقعی بودن این فیلم صفر درصده بهتون اطمیمان میدم
علامه امینی در کتاب «الغدیر فی الکتاب و السنه و الادب» در اینباره گفته است:
«مؤمنان بیشتر باورهایشان از قبیل: ایمان بخدا و فرشتگان و کتابهای آسمانی و پیامبران و روز قیامت و بهشت و جهنم و لقاء اللّه و زندگی پس از مرگ و برانگیخته شدن و نشور و نفخ صور و حساب و حوریان و قصرهای بهشتی و چیزهائی که در آن روز واقع میشوند و هر چه را که مؤمن باور دارد و تصدیق میکند، جزء علوم غیب به شمار میآیند و در قرآن کریم نیز از آنها تعبیر به غیب شده است:
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحیم
﴿الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ ﴾ [۱].
﴿الَّذِينَ يَخْشَوْنَ رَبَّهُم بِالْغَيْبِ ﴾ [۲].
﴿إِنَّمَا تُنذِرُ الَّذِينَ يَخْشَوْنَ رَبَّهُم بِالْغَيْبِ﴾ [۳].
﴿إِنَّمَا تُنذِرُ مَنِ اتَّبَعَ الذِّكْرَ وَخَشِيَ الرَّحْمَن بِالْغَيْبِ﴾ [۴]
﴿مَنْ خَشِيَ الرَّحْمَن بِالْغَيْبِ﴾ [۵].
﴿إِنَّ الَّذِينَ يَخْشَوْنَ رَبَّهُم بِالْغَيْبِ﴾ [۶].
﴿جَنَّاتِ عَدْنٍ الَّتِي وَعَدَ الرَّحْمَنُ عِبَادَهُ بِالْغَيْبِ﴾ [۷].
منصب نبوت و رسالت ایجاب میکند که دارنده آن علاوه بر آنچه که مؤمنان بر آن باور دارند، دارای علم غیب گستردهتر و همه جانبهتری باشد. آیات زیر اشاره به همین حقیقت میکنند: ﴿وَكُلاًّ نَّقُصُّ عَلَيْكَ مِنْ أَنبَاء الرُّسُلِ مَا نُثَبِّتُ بِهِ فُؤَادَكَ وَجَاءَكَ فِي هَذِهِ الْحَقُّ وَمَوْعِظَةٌ وَذِكْرَى لِلْمُؤْمِنِينَ ﴾ [۸].
و از همین جا است که برای پیامبرش داستانهای گذشتگان را نقل کرده و بعد از بیان داستان مریم فرموده است: ﴿ذَلِكَ مِنْ أَنبَاء الْغَيْبِ نُوحِيهِ إِلَيْكَ﴾[۹]
و بعد از بیان داستان حضرت نوح(ع) نیز افزوده است: ﴿تِلْكَ مِنْ أَنبَاء الْغَيْبِ نُوحِيهَا إِلَيْكَ﴾ [۱۰].
و بعد از داستان برادران یوسف نیز فرموده است: ﴿ذَلِكَ مِنْ أَنبَاء الْغَيْبِ نُوحِيهِ إِلَيْكَ﴾ [۱۱].
و در اینکه این مرحله از علم به غیب مخصوص به پیامبران است نه دیگران، قرآن مجید چنین تصریح میکند: ﴿عَالِمُ الْغَيْبِ فَلا يُظْهِرُ عَلَى غَيْبِهِ أَحَدًا إِلاَّ مَنِ ارْتَضَى مِن رَّسُولٍ﴾ [۱۲]
اما در عین حال باید توجه داشت که هیچ کس احاطه به علم او ندارد: ﴿وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء﴾[۱۳] و بشر از علم ناچیزی برخوردار است: ﴿وَمَا أُوتِيتُم مِّن الْعِلْمِ إِلاَّ قَلِيلاً﴾ [۱۴].
پس همه انبیاء و اولیاء و مؤمنان طبق نص قرآن مجید دارای علم غیب هستند، و برای هر کدامشان بهره مخصوصی است. اما دانش همه آنها، در هر مرحلهای که قرار داشته باشد، باز از لحاظ کم و کیف محدود و عرضی است نه ذاتی، و مسبوق به عدم است نه ازلی و برای آن ابتداء و انتهائی است نه سرمدی و از خدا گرفته شده که: ﴿وَعِندَهُ مَفَاتِحُ الْغَيْبِ لاَ يَعْلَمُهَا إِلاَّ هُوَ﴾ [۱۵][۱۶].
صدق الله العظیم " یا " صدق الله العلی العظیم"
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
تشکر از مطالبی که نوشتید.
خداروشکر دیگه خبری نبود تا اینکه بعد از مدتی که همه چیز عادی بود یک شب دوباره حسشون کردم
ساختگیه
خیلی راحت میشه با چندتا نخ نایلونی وکنترل از راه دور وتجهیزات الکترونیکی اینکارها را انجام داد.
حتی بهتر وعجیب تر