به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،امروز در راستای بررسی استاندارد ملی ۱۲۰۰۰ تحت عنوان غذای حلال نشستی با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج دغاغله ناظر امور حلال اداره کل استاندارد خوزستان در اداره استاندارد آبادان برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین حاج دغاغله ناظر امور حلال اداره کل استاندارد خوزستان گفت: در متون دینی مسلمانها و کتاب قرآن اشارههایی و آیاتی مرتبط با غذای حلال، وجود دارد و تاکید دارند که غذای حرام در جسم و روح انسان تاثیر سوء دارد.
او افزود: کشورهای مسلمان اعتقاد دارند چنانچه موضوع کد حلال بهصورت یک استاندارد درآید میتواند برای مسلمانان ایجاد یک هویت مستقل کند.
ناظر امور حلال اداره کل استاندارد خوزستانتصریح کرد: بدست آوردن سود مناسب در بعد جهانی و ایجاد همگرایی بین کشورهای مسلمان از اهداف ایجاد نشان حلال برای مواد غذایی است.
رئیس اداره استاندارد آبادان گفت: استاندارد ۱۲۰۰۰ غذای حلال توسط گروه کارشناس استاندارد سازمان کنفرانس اسلامی ایجاد و توسعه یافته است.
او ادامه داد: در این استاندارد، احکام اسلامی عرفاً شامل احکام پذیرفته شده و باورهای اسلامی میان کلیه مذاهب بدون در نظر گرفتن تنوع آن در کشورهای مختلف میشود، با اجرای این استاندارد اهداف زیر بدست خواهد آمد:
۱ – دستیابی به تولید غذای حلال و افزایش اعتماد به نفس مصرف کننده مسلمان با توجه به غذای حلال.
۲ – توسعه الزامات اقتصادی و بازرگانی تحت عنوان ”توسعه بازارهای اسلامی بر پایه غذای حلال“
۳ – برقراری چارچوب اساسی برای قوانین و آئین نامهها در غذای حلال و گواهیهای مرتبط.
در ادامه با حضور در گمرک آبادان نشستی با مدیران گمرک در این زمینه برگزار شد و از بازار ته لنجی آبادان بازدید شد.
انتهای پیام/ د