به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با نحوه درست کردن یک نوع کیک شکلاتی متفاوت و خوشمزه آشنا کنیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم :
آرد : ۳ پیمانه
شکر : ۲ پیمانه و نصف (۲/۵)
پودر کاکائو : ۶ ق غ
جوش شیرین : ۱ ق م
بکینگ پودر ۲ ق م
نمک : ۱/۲ ق م
تخم مرغ : ۵ عدد
روغن مایع : ۱/۲ پیمانه
وانیل: ۱ ق م
آب داغ: ۱/۵ پیمانه
باتر میلک: ۱/۵ پیمانه
طرز تهیه:
در ظرفی مواد خشک: آرد، نمک، جوش شیرین، بکینگ پودر ، شکر ، پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید
در ظرف دیگه تخم مرغ رو با وانیل میزنیم باتر میلک روغن رو به ترتیب بهش اضافه می کنیم و می زنیم
مواد خشک و اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن می زنیم و در آخر آب داغ و اضافه میکنیم و چند ثانیه می زنیم
مواد و به سه قسمت تقسیم می کنیم و در قالب ۱۷ ریخته و در فر از قبل گرم شده طبقه وسط درجه ۱۸۰ بمدت نیم ساعت می گذاریم
تا بپزه
و بعد با خلال تست بشه اگر به خلال نچسبید کیکمون حاضره.
برای وسط کیک ۲۵۰ گرم خامه صبحانه رو میزاریم روی حرارت تا آب بشه ولی بجوش نیاد بعد از روی حرارت بر میداریم ،۲۰۰ گرم شکلات رنده شده( من مارک کارات استفاده کردم) رو بهش اضافه میکنیم تا گرمای خامه شکلات و آب کنه ،با لیسک خوب هم میزنیم تا یکدست بشه، بعد میزاریم یخچال تا سرد و کمی سفت بشه ، بعد با همزن کمی میزنیم و برای لابلای کیک ازش استفاده می کنیم
من دو برش از کیک و برداشتم و کاملا پودر کردم از همین ترکیب خامه و شکلات بهش اضافه کردم تا خوب حالت منسجم بگیره بعد به اندازه گردو ازش برداشتم توش فندق تست شده گذاشتم و پیچیدم، بعد اینکه کیک کامل شد حتما یکی دو ساعت بره تو یخچال تا خودش و بگیره .
باتر میلک: یک پیمانه شیر و یک قاشق ازش بردارید و بجاش سرکه سفید اضافه کنید و بزارید چند دقیقه بمونه تا بریده بشه و بعد استفاده کنید.
منبع: ایستگاه شکم
انتهای پیام/