رئیس پلیس فتا تهران بزرگ درباره شگرد جدید سودجویان برای کلاهبرداری از شهروندان توضیحاتی داد.

سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: کلاهبرداران درصدد هستند که با راحت‌ترین راه اقدام به کلاهبرداری کنند، این کلاهبرداران از گذشته با شگرد برنده شدن جایزه، شهروندان را ترغیب می‌کردند تا به دستگاه‌های خودپرداز مراجعه کنند.

وی افزود: با گسترده شدن خدمات الکترونیک بانک‌ها، شگرد متهمان تغییر کرد و سعی بر دستیابی به رمز‌های پویا و دسترسی به نرم افزار‌ها را دارند. در وهله‌ اول این‌ کلاهبرداران با افراد تماس می‌گیرند و با ادبیات واحد و تعریف شده‌ای که جلب اعتماد کند، آن‌ها را فریب می‌دهند و وقتی این اعتماد را از فرد جلب کردند، اطلاعات بانکی آن‌ها را می‌خواهند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ تصریح کرد: ترفند افراد سودجو به این گونه است که آن‌ها با دریافت اطلاعات و رمز یک بار مصرف کارت اعتباری قربانیان خود، حساب بانکی آن‌ها را خالی می‌کنند.

معظمی گودرزی با بیان اینکه افراد کلاهبردار شماره تلفن‌ها را به صورت تصادفی انتخاب کرده و خود را به عنوان سازمان رسمی معرفی می‌کنند، گفت: مردم این را باید بدانند که هیچ ارگان رسمی با شما تماس نخواهد گرفت و این شیوه کلاهبرداری آن‌ها است.

وی با بیان اینکه ممکن است تا ۱۰۰ میلیون تومان نیز از حساب بانکی فرد مال باخته برداشت شود، گفت: بسیاری از افرادی که از آن‌ها کلاهبرداری شده تحصیلکرده هستند و حتی برخی از آن‌ها حسایدار بودند.
 
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: باند اخیری که دستگیر شدند، سابقه دار هستند که با عناوین مختلف دست به این اقدامات زده‌اند.

وی با بیان اینکه ما بارها هشدار‌های لازم را به ارگان‌های مختلف داده‌ایم، افزود: کلاهبرداران در سایت‌های مختلف اقدام به کاریابی می‌کنند که این کار صرفا برای دریافت کارت بانکی شهروندان است که از طریق آن پول‌ها را برداشت و خرج می‌کنند.

گودرزی تصریح کرد: اگر هر آگهی در فضای مجازی که دارای شاکی باشد، ما مطابق قانون اقدامات خود را انجام می‌دهیم.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار