به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،علی عسکری رئیس رسانه ملی از پارک علم و فناوری پردیس بازدید کرد.
رئیس رسانه ملی امروز با همراهی سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و مهدی صفارینیا، رئیس پارک علم و فناوری پردیس، از پارک علم و فناوری پردیس دیدن کرد و در دیدار با جمعی از مدیران عامل شرکتهای فعال در این پارک، در جریان آخرین دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان ایرانی قرار گرفت.
رئیس رسانه ملی در جلسهای با فعالان شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری پردیس گفت: شبکههای رادیویی و تلویزیونی در خدمت تولیدات علم محور هستند و در این میان شبکه سه که مخاطب اصلیاش جوانان هستند، در حوزه برنامهسازی با محور علم آمادگی لازم را دارد.
وی با اشاره به پشتیبانی رسانه ملی از شرکتهای دانشبنیان ادامه داد: به مدیران حوزه خبر ابلاغ کردهام؛ هر فردِ تولیدکنندهای که در مورد شرکت و محصولاتش مورد مصاحبه قرار میگیرد، باید نام خود و شرکتش در برنامه بیان و به طور کامل معرفی شود.
رئیس رسانه ملی شبکه «ایران کالا» را مهمترین شبکه برای معرفی کارگاههای کوچک دانست و گفت: این شبکه راه را برای معرفی شرکتهای کوچک و استارتاپها هموار خواهد کرد و نیروهای خلاق میتوانند رایگان محصولاتشان را در این شبکه معرفی کنند.
علی عسکری همچنین با استقبال از همراهی بخشهای مختلف پارک با دیگر شبکههای سیما تصریح کرد: شبکه چهار سیما باید ۵۰ درصد محتوایش را به تولید علم و برنامههای دانش بنیان اختصاص دهد.
وی افزود: ما امیدواریم رد پای همکاران شما را در شبکههای نهال و امید نیز ببینیم، زیرا هرچقدر کار برای نسل کودک و نوجوان انجام دهیم، باز هم نیاز داریم این سرمایهها را جذب و راه را برای پیشرفت آنها هموار کنیم. برای نمونه، شبکه امید شبکه دانشآموزان است. رواج این فرهنگ میان آنها به این معناست که ۱۰ سال دیگر این فرهنگ به کل کشور سرایت خواهد کرد.
رئیس رسانه ملی تولید فیلم، سریال و مستند را بستر دیگری برای معرفی محتواهای موجود در عرصه علم و فناوری دانست و گفت: زبان تصویر و نمایش برای نشان دادن توانمندیهای ایرانیها در عرصه علم و فناوری زبان جذابی است و ما میتوانیم در قالب سریال حق مطلب را ادا کنیم؛ چنانکه سریال «بچه مهندس» توانست ضمن معرفی نخبگان علمی، مخاطب را با خوداتکایی ما و پیشرفت در عرصههای علمی آشنا کند.
وی با اشاره به لزوم انعکاس موفقیتهای علمی در رسانه ملی، بر آمادگی کامل صداوسیما در پوشش رسانهای دستاوردهای مهم این پارک تاکید کرد و گفت: برای معرفی شرکتهای دانشبنیان، تسهیلاتی هم به لحاظ تبلیغ رایگان در نظر خواهیم گرفت.
رئیس رسانه ملی با ستایش روحیه فعال موجود در پارک علم و فناوری پردیس گفت: شما با روحیهای فعال، جهادی و حماسی در مسیر علم و فناوری پیش میروید. این روحیه برآمده از انقلاب اسلامی است.
علی عسکری با اشاره به مسیر دشوار رسیدن به فناوری در ایران گفت: قبل از انقلاب، شکاف علمیبین ایران و کشورهای پیشرفته بسیار زیاد بود. انقلاب باعث شد ما به خودکفایی و استقلال در زمینههای مختلف از جمله علم و فناوری دست یابیم. این مسیر از زمان قاجار تا پهلوی پر از مانع بود و با شهادت امیرکبیر در دوران قاجار و نفوذ استعمار در دوران پهلوی، دیگر امیدی به خوداتکایی و پیشرفتهای علمی در ایران نمیرفت.
وی انقلاب اسلامی را نقطه شروع خودکفایی و خلاقیت در حوزههای علمی دانست و تصریح کرد: یکی از عوامل بقا و موفقیت ما در صنایع دفاعی، رشد این شرکتها و خودکفایی در علم و فناوری بود که آثارش در دوران پس از جنگ هم دیده شد.
رئیس رسانه ملی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری (مدمظله العالی) بر فراگیر شدن گفتمان تولید علم در کشور متذکر شد: بر اساس این گفتمان امروز شاهد بالندگی نیروهای جوان و شرکتهای دانش بنیان هستیم و این مرکز مهمترین نشانه پدیدار شدن نتایج عملی این گفتمان است.
علیعسکری با اشاره به همزمانی این بازدید با هفته دفاع مقدس، روحیه خودباوری و عدم وابستگی را از برکات دفاع مقدس دانست و گفت: روحیه توانمندی، استقلال و تولیدکننده بودن، از برکات انقلاب است؛ اما نباید از یاد برد که دفاع مقدس اوج فعالیتهای علمی و تولیدی بود. اتفاقاتی که در آن دوران در مراکز مطالعاتی و تحقیقاتی افتاد، هنوز روایت نشده است.
وی تصریح کرد: اگر امروز در این مرکز شاهد بالندگی جوانان نواندیش و متخصصان پیشسکوت در عرصه علم هستیم، حتما بخشی از این روحیه را از هشت سال مقاومت به دست آوردهایم.
رئیس رسانه ملی با سپاس از کارهای ارزشمندی که در پارک علم و فناوری پردیس انجام میشود، تصریح کرد: امیدوارم با همین روحیه جلو بروید و جوانان امیدوار به آینده را توانمند و بهتر تربیت کنید.
علی عسکری با تاکید بر جایگاه ویژهی پارک علم و فناوری پردیس در استقلال علمیکشور افزود: خوب است این پارک میزبان شرکتهایی هم که در زمینه رفع نیازهای عموم مردم در حوزه کشاورزی فعالیت میکنند، باشد، زیرا به دلیل تنوع اقلیمی ایران و منحصربهفرد بودن گونههای گیاهی، میبایست تسهیلات ویژهای برای این شرکتها در نظر گرفته شود.
رئیس رسانه ملی بر مردمیشدن فناوریهای پیشرفته تأکید کرد و گفت: بخشی از موفقیت این پارک به بومیکردن علم مربوط میشود و باید مباحث علمی را در سطوح مختلف برای مردم بازگو کنیم و البته در این راه ما هم همراه شما هستیم.
علی عسکری با اشاره به همراهی مجدانه رسانه ملی با نیروهای خلاق و شرکتهای دانش بنیان متذکر شد: رسانه ملی میتواند با برنامههای تخصصی در حوزه کشاورزی و صنعت، راه را برای آشنایی مخاطبان با محورهای توسعه و فناوری بگشاید.
در ادامه این دیدار سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری نیز با استقبال از همکاری دو جانبه پارک علم و فناوری پردیس و سازمان صداوسیما گفت: صداوسیما همواره با شرکتهای دانشبنیان در ارتباط بوده و این شرکتها در بسیاری از برنامههای رادیویی و تلویزیونی حضور داشتهاند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری هدف از تأسیس چنین مرکزی را حمایت ویژه از طرحهای فناورانه تا مرحله تولید محصول دانست و اظهار امیدواری کرد این تلاش برای خوداتکایی، در قاب تلویزیون دیده شود.
وی تداوم حضور شرکتهای دانش بنیان و تبلیغ مؤثر آنها را رمز پایداری این ارتباط دانست و گفت: با همراهی رئیس رسانه ملی این شرکتها میتوانند با معرفی خودشان و معرفی محصولات و فناوریشان، مخاطبان را از میزان اقتدار و پیشرفت علمی در کشور آگاه کنند.
ستاری از تجهیز مکانی مشخص در این پارک برای تولید برنامههای مختلف خبر داد و گفت: در آینده محیطی را در این پارک در نظر میگیریم تا برنامهسازان رسانه ملی با همراهی کارشناسان ما تولیدات مؤثری را روی آنتن صداوسیما بفرستند.
انتهای پیام/