محمد عسکر فراشاه، متخصص طب سنتی ایرانی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، گفت: ترکیب گوشتها از جمله گوشت گاو و شتر برای کاهش عوارض یا اصلاح مزاج آنها از دیدگاه طب سنتی ایرانی درست نیست و سبب بروز بیماری میشود.
او افزود: از دیدگاه طب ایرانی، گوشت ها، قویترین غذاها هستند و هضم آنها تا حدودی دشوار و مصرف آن برای تندرستان، ورزشکاران و افراد با فعالیت سنگین مناسب است.
عسکر فراشاه ادامه داد: تمام گوشتها مزاج گرم وتر داشته، اما از نظر نوع حیوانات، زمان و مکان، نر و ماده بودن، میزان حرکت، پیری و جوانی، اهلی و وحشی و دریایی و خشکی بودن حیوان، مزاج گوشتها مختلف است.
متخصص طب سنتی اظهار داشت: عدهای بر این باورند که با توجه به سرد و خشک بودن گوشت گاو نسبت به گوشت گوسفند، ترکیب آن با گوشت شتر که مزاج گرم و خشک دارد سبب کاهش عوارض مصرف میشود.
او افزود: گوشتها با مزاجهای مختلف هضم متفاوتی داشته و مخلوط کردن آنها سبب فساد هضم و بروز بیماریهای گوارشی میشود.
انتهای پیام/ی