به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، 40 سال از جنگ تحمیلی ایران و عراق گذشت, جنگی که نابرابر آغاز شد و با دفاع جانانه وطنپرستان ادامه یافت و به سر منزل مقصود رسید. جنگ تنها یک واژه نیست, مردمان این سرزمین جنگ را با پوست، گوشت و استخوان خود لمس کردند آنها تجاوز به خاک وطن را از نزدیک دیدند و به ندای "هل من ناصر ینصرنی" رهبرشان به موقع پاسخ گفتند.
مردمان این سرزمین دفاع از اسلام, وطن, هویت و شرف این کشور را در اولویت کار و زندگیشان قرار دادند همانها که صدای انقلاب را هم شنیدند و با شعار الله اکبر مبارزه با طاغوت و استبداد را شروع کرده و همچنان در این راه پر پیچ و خم با توان مضاعف تلاش میکنند تا پرچم این انقلاب را به صاحب عصر و زمان برسانند.
مردمان این سرزمین در این جنگ ناخواسته با دل و جان از وجب به وجب این خاک دفاع کردند, خاکی که مطهر به خون هزاران شهید است.
شهیدانی تعلیم یافته در مکتب اسلام و با آموزگارانی چون امام حسین(ع) که برای زنده ماندن اسلام و برپایی امر به معروف و نهی از منکر از وجود ذیجود خود گذشتند و بر ماست که در زنده نگه داشتن راه و منش این شهیدان کوشا باشیم, شهیدانی که هر گوشه زندگیشان پر شده از رازهایی که هر یک باوری است برای سعادت اخروی و دنیوی بشریت.
زهرا زحمتکش همسر شهید سید رسول اشرف اظهار داشت: نفسی که میکشیم و امنیتی که داریم از خون شهدا است.
وی که خواهر شهید محمد حسین زحمتکش است گفت: سید رسول اشرف که از نوجوانی با قرآن مأنوس بود تمام قرآن را با معانی به طور جامع و کامل از برداشته و حافظ چندین جزء قرآن بود.
همسر شهید سید رسول اشرف افزود: صبوری, نماز اول وقت و قضاوت نکردن از جمله ویژگیهای بارز اخلاقی بود که این شهید بزرگوار با مردم داشتند.
وی فعالیت شهید اشرف را از سال 1359 و از طریق بسیج دانشآموزی دانست و گفت: سید رسول اشرف مسئول ادوات تیپ نجف اشرف بود و بعد از تشکیل تیپ الغدیر یزد با همان مسئولیت به آن ملحق شد.
بیشتر بخوانید
زحمتکش با اشاره به اینکه تاریخ تولد و شهادت این شهید در یک روز است بیان کرد: چند روز قبل از شهادت, سید رسول اشرف برادر کوچکتر خود را به خلدبرین و بر سر قبر برادر شهیدشان میبرد و از او میخواهد که بر قبر خالی کناری هم فاتحهای بخواند چرا که چند روز دیگر خودش شهید میشود و اینجا باید دفن شود و بعد از سه روز سید رسول اشرف شهید شده و در همان قبر خالی به خاک سپرده میشود.
وی با بیان خاطرهای از خواهر شهید اشرف گفت: شهید سید رسول اشرف به خواهرشان گفته بودند که حاجی جواد شابلی از علمای نامی اردکان یک شب در خواب به دیدار ایشان میآید و ایشان را برای زیارت بر سر قبور شهدا در خلدبرین میبرد و ایشان هم بر شهید شدن خودشان اذعان پیدا میکنند چرا که به برادر بزرگترشان هم اذعان شده بود که شهید میشوند بنابراین با شهادت عجین بودند و آرزویی بود که برای آن تلاش کرده بودند و حتی شهید اشرف شب قبل از شهادت از ایشان خواسته بودند نوزادشان را که شیرین زبانی میکرده از ایشان بگیرند تا شیرین زبانی این کودک مانع رسیدن به هدف والایشان نشود.
زحمتکش گفت: نماز اول وقت, ولایی بودن و حفظ حجاب از جمله مواردی است که در وصیتنامه شهید اشرف بسیار بر آن تاکید شده است.
وی شناخت راه شهدا را حائز اهمیت دانست و گفت: با وجودی که بیمهریهایی نسبت به خانواده شهدا میشود ولی خانواده شهدا باید الگوی خوبی برای جامعه باشند و اگر کاری که شهدا و خدا میخواهند را انجام دهند چه از نظر معنوی و حجاب و چه از نظر کار و وجدان کاری بسیار میتواند بر جامعه تأثیر گذار باشد.
شهادت هنر مردان خداست و خوشبخت آن کسی است که زندگی خود را با الگوبرداری از مردان خدا بسازد.
مردانی که از لحظات خوش با خانواده بودن گذشتند و با نثار جان خود حق طلبی, ایستادگی در مقابل باطل, آزادگی و ایثار را به یادگار گذاشتند تا ذرهای از آب و خاک و ارزشهای این سرزمین اسلامی به دست یاغیان و سلطه طلبان نیفتد.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/