به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر مقوی انجیر و گردو را به شما آموزش بدهیم.
مواد لازم:
۵۰۰ گرم انجیر خشک
۴/۵ فنجان آب
۳ فنجان شکر
۱/۲ آب یک عدد لیمو
۱ فنجان گردو
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را میریزیم و آن را کمی مخلوط میکنیم (آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و ۱۵ دقیقه میجوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد انجیرهای خرد شده را اضافه کرده و یک ربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردوها را اضافه کنید.
منبع: غذاکده
انتهای پیام/