یکی از دسرهای بسیار پرطرفدار دسر انجیر و گردو می باشد که به آسانی و به سرعت تهیه شده و می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای کودکان باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر  مقوی انجیر و گردو را به شما آموزش بدهیم.

مواد لازم:
۵۰۰ گرم انجیر خشک
۴/۵ فنجان آب
۳ فنجان شکر
۱/۲ آب یک عدد لیمو
۱ فنجان گردو


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را می‌ریزیم و آن را کمی مخلوط می‌کنیم (آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و ۱۵ دقیقه می‌جوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد انجیر‌های خرد شده را اضافه کرده و یک ربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردو‌ها را اضافه کنید.

منبع: غذاکده

انتهای پیام/

برچسب ها: مربا ، دسر ، غذای ایرانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
هیدا
۰۷:۴۴ ۱۱ مهر ۱۳۹۹
این که گفتید واقعا میشه دسر؟ طبق تجربه باید طعم مزخرفی داشته باشه، البته ببخشیدا