به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،به نقل از پایگاه اطلاعرسانی امام جمعه اصفهان، آیتالله سید یوسف طباطبایینژاد امام جمعه اصفهان در جلسه ستاد احیاء امربهمعروف و نهی از منکر استان اصفهان اظهار داشت: احیا و توصیه به معروفها و فراهم کردن امکانات برای انجام کارهای صحیح و مطابق شرع مقدس اسلامی، میتواند از بروز منکرات و گناهان در جامعه اسلامی جلوگیری کند.
رئیس ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان افزود: برای مثال در مسأله دوچرخهسواری فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی این است که دوچرخهسواری بانوان در فضای عمومی جایز نیست، بنابراین تمامی دستگاههای مسؤول باید مکانها و پیستهای مناسبی را برای دوچرخهسواری بانوان فراهم سازند تا از بروز این منکر در جامعه جلوگیری شود.
او یادآور شد: وظیفه حکومت اسلامی این است که به گونهای اقدام کند تا مردم بتوانند دیندار باشند و بر اساس فرمان الهی رفتار کنند، در شرع مقدس اسلامی سرک کشیدن در زندگی خصوصی افراد جایز نیست و حکومت اسلامی موظف است تنها برای احیاء معروفها و جلوگیری از منکرات در جامعه اقدام کند.
عباس رضایی نیز در این جلسه اظهار داشت: ستاد احیاء امربهمعروف و نهی از منکر باید برای اجرا و احیاء این واجب الهی بر اساس شرایط روز برنامهریزی کرده و اولویتها را در شناسایی منکرات گسترده تعیین کند.
استاندار اصفهان افزود: ایجاد کارگروههای جدید ممکن است زمینهساز تداخل وظایف سایر کارگروههای قانونی شود، بنابراین کارگروههای ستاد احیاء امربهمعروف باید تجمیع شود تا بتوان بهتر به نتیجه رسید.
در ادامه حجتالاسلام احمد عبدالهینژاد نیز با تبیین مواردی که قانون در مسأله امربهمعروف و نهی از منکر تعیین کرده است، اظهار داشت: قانون، حق امربهمعروف و نهی از منکر را به همه مردم داده تا مردم بتوانند نسبت به منکراتی که علنی است تذکر دهند، همچنین اشخاص حقیقی و حقوقی حق ندارند مانع امربهمعروف و نهی از منکر شود.
دبیر ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان اصفهان افزود: وزارت آموزشوپرورش، صداوسیما، وزارت علوم، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت فرهنگ، سازمان بسیج، شهرداریها و دستگاههای فرهنگی بر اساس قانون موظف هستند به وسیله آموزش و اطلاعرسانی، شرایط اقامه امربهمعروف و نهی از منکر فراهم کنند.
انتهای پیام/م