به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،کوکی کتویی با طعم بادام زمینی بدون نیاز به پخت یکی از بهترین و لذیذترین کوکیهایی است که در خانه میتوانید درست کنید و از عطر و طعم بادام زمینی آن لذت ببرید. مواد لازم برای تهیه این کوکی کاملا دوستدار رژیم کتو است.
اگر به فر دسترسی ندارید و دوست دارید یک کوکی لذیذ بخورید که مشکلی برای رژیم غذایی شما ایجاد نکند، این کوکی کتویی با طعم بادام زمینی را امتحان کنید. این کوکی با موادی در دسترس و در کمتر از دو ساعت آماده میشود. در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه کوکی کتویی با طعم بادام زمینی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه کوکی کتویی با طعم بادام زمینی
کره بادام زمینی یکونیم فنجان
آرد نارگیل یک فنجان
شکر قهوهای یک چهارم فنجان
عصاره وانیل عصاره وانیل
نمک نصف قاشق چایخوری
شکلات چیپسی دو فنجان
روغن نارگیل یک قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه کوکی کتویی با طعم بادام زمینی
در یک کاسه متوسط، کره بادام زمینی، آرد نارگیل، شکر، وانیل و نمک را مخلوط کنید. این مواد را آن قدر هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از قالب یا اسکوپ مخصوص کوکی استفاده کنید و مواد مخلوط شده را به شکل دایرههای کوچک در بیاورید و به آرامی در سینی فشار دهید تا کمی تخت شود. حدودا یک ساعت آن را در فریزر بگذارید تا کوکی سفت شود.
شکلاتهای چیپسی را در یک کاسه شیشهای ریخته و روی کتری گذاشته تا با حرارت کتری شکلاتها آب شود. برای آب شدن شکلاتها به آرامی با قاشق آنها را هم بزنید. سپس آن را از روی بخار کتری برداشته و اجازه دهید تا خنک شود. روغن نارگیل را به شکلات چیسی آب شده اضافه کرده و با یکدیگر هم بزنید.
با استفاده از چنگال، کوکیها را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملا روی آن با شکلات پوشیده شود. سپس آنها را دوباره روی سنی فر قرار دهید. همچنین میتوانید روی کوکیها برای تزیین کمی کره بادام زمینی بمالید. دوباره ظرف را مدت ۱۰ دقیقه در فریز بگذارید تا شکلات سفت شود.
این کوکی را سرد، سرو کنید. هر چقدر که از آن باقی میماند در فریزر نگهداری کنید.
نکات
این کوکی با آرد نارگیل تهیه میشود. این آرد در رژیمهای کمکربوهیدرات مثل رژیم کتوژنیک و برای کسانی که عدم تحمل گلوتن دارند، جایگزین آرد گندم میشود. این آرد سرشار از مواد مغذی از جمله پروتئین و آهن است و برای سلامت قلب و پایین نگه داشتن قند خون مفید است.
کره بادام زمینی یکی دیگر از مواد تشکیلدهنده این کوکی لذیذ و بیدردسر است. کره بادام زمینی نیاز به تعریف ندارد. تقویت انرژی، کاهش وزن، کاهش خطر ابتلا به دیابت، حفظ سلامت ماهیچه و… از مزایای استفاده از کره بادام زمینی است.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/