در مطلب زیر طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  فصل فراوانی ذرت و شیر بلال است و چه چیزی بهتر از درست کردن انواع پیش غذا و غذای خوشمزه با ذرت. مکزیکی‌ها ید طولایی در درست کردن انواع اسنک، فست فود و غذا‌های خوشمزه با ذرت دارند. از ذرت مکزیکی گرفته تا انواع تاکو با نان ذرت و البته پلوی مخلوط که ذرت یکی از اجزای اصلی آن است. پس به دستور تهیه غذا‌های مکزیکی با ذرت شک به دل‌تان راه ندهید. طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی یا سالسا ذرت مقوی و خوشمزه با سس مخصوص را در این گزارش بخوانید.

مواد لازم برای سالاد

ذرت تازه یا کنسروی: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

قارچ تازه و خرد شده: ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار

فلفل سبز یا فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد ریز خرد شده

جعفری یا گشنیز ساطوری خرد شده: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پیاز قرمز متوسط: یک عدد ریز خرد شده

گوجه فرنگی درشت: ۱ عدد نگینی خرد شده (اختیاری)


بیشتر بخوانید:


مواد لازم برای سس سالاد

سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

پنیر خامه‌ای: ۴ قاشق غذاخوری

ماست چکیده یا یونانی پرچرب: ۳ قاشق غذاخوری

آب لیموترش: ۱ قاشق غذاخوی

پودر فلفل قرمز چیلی: ½ قاشق چایخوری

نمک: ½ قاشق چایخوری


طرز تهیه

برای درست کردن سالاد ذرت مکزیکی یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و تمام مواد را به جز مواد سس را در آن بریزید. اگر از ذرت کنسروی استفاده می‌کنید که نیازی به پختن ندارد. اگر هم از ذرت خام استفاده می‌کنید دانه‌های ذرت را به مدت ۱۵ دقیقه بخارپز کنید. سپس سس سالاد را درست کنید. مواد سس را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند و روی سالاد بریزید و هم بزنید.

سالاد ذرت مکزیکی یک غذای مقوی و سالم برای وعده شام و ناهار است. اگر در ترکیب سالاد هویج می‌پسندید هویج را هم رنده یا نگینی خرد کنید و به سالاد اضافه کنید. اضافه کردن لوبیا قرمز یا سفید پخته شده به این سالاد هم یک ایده عالی است. کلم سفید خرد شده و کاهو هم در این سالاد طعم عالی دارد. در صورتی که می‌خواهید مقدار پروتئین سالاد را بیشتر کنید مقداری فیله سینه مرغ مزه‌دار شده و پخته شده یا گریل را به این سالاد ذرت مکزیکی اضافه کنید.

 

سالاد ذرت مکزیکی یا سالسا ذرت با سیب زمینی پخته و مکعبی خرد شده و همچنین با نخود فرنگی هم مرسوم است. به جز مواد اولیه گفته شده تمام این مواد را هم می‌توانید به دستور طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی خوشمزه و مقوی‌تان اضافه کنید تا یکی از خوشمزه‌ترین انواع پیش غذا مدرن و سالاد ساده و ارزان را داشته باشید. اگر هم مقداری پاستا پخته به این سالاد اضافه کنید یک سالاد پاستا یا سالاد ماکارونی مکزیکی عالی و لذیذ را به عنوان یک غذای اصلی خواهید داشت.

 

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.