به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چیزکیکها یکی از سریعترین و البته متنوعترین شیرینیهایی هستند که میتوانیم بدون این که یک قناد حرفهای باشیم با یک دستورالعمل آسان و ساده، در خانه تهیه کنیم. همانطور که از اسمش پیداست، این کیکها بر پایه پنیر آماده شده و برای داشتن یک بافت منسجم و یکدست، مهم است که از چه پنیری استفاده کنیم. پنیر ماسکارپونه با بافت نرم و طعم دلچسبش یکی از بهترین انتخابها برای درست کردن یک چیزکیک خوشمزه است. اینبار با طرز تهیه چیزکیک پرتقال همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه چیزکیک پرتقال
بیسکوییت پتی بور ۳۰۰ گرم
فیله پرتقال دو عدد
پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم
کره ذوب شده ۲۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
پودر ژلاتین ۵۰ گرم
پودر ژله پرتقالی ۳۰ گرم
آب گرم یکونیم لیوان
طرز تهیه چیزکیک پرتقال
برای شروع بیسکوییت پتی بور را داخل مخلوطکن ریخته و تا زمانی که بیسکوییت کاملا خرد نشده آن را خاموش نکنید.
کره ذوب شده را به بیسکوییت اضافه کنید و دوباره مخلوطکن را روشن کنید تا کره به همه جای بیسکوییت خرد شده برسد. ظرف مخلوطکن را بشویید و کنار قرار دهید تا خشک شود.
مخلوط بیسکوییت و کره را داخل یک قالب چیزکیک بریزید و به کمک ته قاشق آن را به صورت یکنواخت پخش کنید.
پنیر ماسکارپونه، پرتقالها، شکر و پودر ژلاتین را داخل مخلوطکن بریزید و آنقدر بزنید تا مایه صاف و یکدستی به دست آید. سپس مایه را داخل قالب روی لایه بیسکوییتی بریزید و قالب را به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید.
داخل یک کاسه پودر ژله پرتقالی را با آب گرم مخلوط کنید.
بعد از دو ساعت قالب را از یخچال بیرون آورده و تکههای باقیمانده از پرتقال را روی چیزکیک بچینید. سپس مایع ژله پرتقالی را روی پرتقالها بریزید و دوباره قالب را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/