صحرایی گفت: پس از شیوع ویروس کرونا در جهان، آموزش‌های بنیاد سعدی در زمینه زبان فارسی متوقف نشد.

رضامراد صحرایی، معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی در گفت و گو با خبرنگار  حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان درباره برگزاری آموزش‌های مجازی بنیاد سعدی در دوران کرونا گفت: اگرچه شیوع کرونا، باعث تعطیلی موقت کلاس‌های آموزش زبان فارسی در جهان شد، اما بلافاصله تدابیری اندیشیده شد تا آموزش بر مدار همیشگی خود قرار گیرد. این کلاس‌ها به گونه‌ای بود که بیش از ۵۰ کلاس آموزشی از راه سامانه آموزش مجازی بنیاد سعدی برای فارسی‌آموزان کشور‌های مختلف جهان برگزار شد و حدود هزار نفر زبان آموز در همین شرایط شیوع بیماری کرونا در جهان در حال یادگیری زبان فارسی هستند.


بیشتر بخوانید:



وی افزود: سامانه آموزش غیرهمزمان  شیوه‌های تدریس زبان فارسی هم در بنیاد سعدی راه اندازی شد که استادان و مدرسان سراسر جهان می‌توانند در آن شرکت کنند. هم اکنون بیش از ۳۰۰ نفر از ۳۲ کشور جهان در این دوره‌ها شرکت کردند و مهمترین ویژگی این دوره‌ها تعاملی بودن و پیاده‌سازی آن‌ها در ساختاری شبیه کورسراست که در دانشگاه‌های معتبر جهان شناخته شده است و در پایان دوره متقاضیان موفق به دریافت مدرک تحصیلی معتبر بین‌المللی می‌شوند.

معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی ادامه داد: دانشگاه‌های بزرگ جهان مانند هاروارد و بوستون هم دوره‌هایی را برای استادانشان برگزار می‌کنند و به آن‌ها مدرک استاد برتر یا برجسته می‌دهند. سال گذشته دوره‌های مقدماتی تربیت مدرس زبان فارسی را برگزار کردیم که با شیوع کرونا نیمی از این دوره‌ها به صورت حضوری و نیمی از آن به صورت غیرحضوری برگزار شد.

وی تصریح کرد: امسال هم دوره‌های مقدماتی تربیت مدرس زبان فارسی را دوباره از اواخر مهر ماه آغاز می‌کنیم. پیش بینی ما این است که به صورت حضوری برگزار شود و در صورتی که شیوع بیماری کرونا چنین اجازه‌ای را به ما ندهد، دوره‌ها به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد. همچنین بنیاد سعدی دوره‌های برخط آموزشی برای استادان زبان فارسی در کشور‌های مختلف از جمله ازبکستان برگزار کرد که این دوره با ۴۴ ساعت آموزش، در ۱۰ موضوع تخصصی برپا شد.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار