به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ محمد احمدی کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی با اشاره به اجتناب ناپذیر بودن استفاده از فضای مجازی در روزگار کرونا برای دانشآموزان، گفت : دانشآموزان در شرایط کنونی به دلیل مجازی شدن آموزشها ناگزیر به حضور در فضای مجازی هستند و این مهم ضرورت آموزش آنها در مورد استفاده درست از این فضا را بیشتر میکند.
او با بیان اینکه بهترین کار این است که خانواده ها، فرزندانشان را با خطرات و آسیبهای احتمالی فضای مجازی آگاه کنند، گفت : خانوادهها نمیتوانند مدام کنار فرزندنشان باشند و حضور او را در فضای مجازی کنترل کنند، اما با آموزش صحیح دانشآموزان میتوانند خطرات حضور در فضای مجازی را به حداقل برسانند.
این کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی ادامه داد: علاوه بر این فیلترینگهایی وجود دارند که میتواند میزان دسترسی دانش آموزان را کم کند که استفاده از این فیلترینگها به خانوادهها توصیه میشود.
او با تاکید بر اینکه حضور دانشآموزان در فضای مجازی باید با محدودیت و زیر نظر بزرگترها باشد، ادامه داد: تمرکز نداشتن بی دقتی و حواسپرتی از پیامدهای حضور بیش از حد دانشآموزان در فضای مجازی است، البته این جدا از انحرافاتی است که ممکن است در پی استفاده نادرست از این فضا برای دانش آموزان بوجود آید.
احمدی افزود: دانشآموزان به دلیل داشتن تفکر انتزاعی توان تجزیه و تحلیل ندارند، لذا به راحتی ممکن است تحت تاثیر قرار گرفته و دچار انحراف شوند که این موضوع ضرورت نظارت خانوادهها به طور نامحسوس بر حضور فرزندانشان در فضای مجازی را نشان میدهد.
مرادی گفت: استفاده از فضای مجازی به عنوان یک وسیله کمک آموزشی در روزگار کرونا میتواند در یادگیری دانشآموزان مفید واقع شود، اما باید اول فرهنگ استفاده از آن نهادینه شود .
انتهای پیام/د