به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، کارگر رئیس اتحادیه میادین میوه و تره بار تهران در برنامه روی خط خبر با اشاره به معضل رنگ آمیزی میوه های نوبرانه در میادین میوه و تره بار، بیان کرد: ۲۰ درصد میوههای موجود در بازار به دلیل اینکه به دست مردم برسد رنگ آمیزی میشوند و این برای مردم جا افتاده است. البته این مراکز رنگ آمیزی شناسایی نشده اند و در صورت اینکه شناسایی شوند با آنها برخورد میشود.
این مقام مسئول تاکید کرد: مردم تعیین کننده هستند و این نشان میدهد که آن ها خریدار چنین اقلام رنگ شدهای نیستند و این رقم به ۵ درصد از سطح کل بازار در سال آینده برسد.
وی در خصوص تاییدیه بهداشتی رنگ آمیزی میوهها بیان کرد: این رنگ آمیزی در طعم میوهها تاثیری ندارد و رنگها شیمیایی نیستند.
بیشتر بخوانید
رئیس اتحادیه میادین میوه و تره بار تهران در پاسخ به این سوال که آیا کارشناسان مورد اطمینانی برای تایید سلامت میوهها وجود دارند یا خیر؟ بیان کرد: قطعا ما از نظر بهداشتی نظر نمی دهیم و پزشکان درخصوص رنگ های خوراکی باید اظهار نظر کنند. رنگ آمیزی ها عمدتا برای مرکبات مشاهده می شود که من توصیه می کنم مردم نسبت به خریداری این اقلام (میوه های رنگ شده) اقدام نکنند و محصولات ارگانیک را در سبد خرید خود قرار دهند.
انتهای پیام/
الان داخل مواد غذایی یا روغن ها از محصولات تراریخته ی کشاورزی استفاده میشه یا چند برابر حد استاندارد درونش سم یا کود داره، چه مسئولی یا ارگانی برخورد میکنه با متخلفین؟