به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: هدف اصلی دانشگاه علمی کاربردی، تربیت افرادی ماهر است که بتوانند جذب بازار شوند.
او افزود : دانش آموختگان علمی کاربردی، میتوانند به واسطه داشتن مهارت، کار آفرینی کرده و برای خود و دیگران شغل ایجاد کنند.
محمد زاده گفت:به دلیل تغییرات جمعیتی در سطح کشور، سطح پذیرش در دانشگاههای کشور رو به کاهش است، اما به دلیل نیاز به نیروی انسانی ماهر و کار بلد، پذیرش در دانشگاه علمی کاربردی هرساله افزایش مییابد.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: نسبت پذیرش دانشگاه علمی کاربردی در سال گذشته نسبت به سال ۹۷، حدود ۱۷ درصد رشد داشته است و در سال جاری، ۱۰ درصد رشد ثبت نام نسبت به سال ۹۸ را شاهد بوده ایم که این رقم تا پایان زمان ثبت نام افزایش خواهد یافت.
بیشتر بخوانید
محمد زاده با اشاره به اینکه ۳۰ درصد از آموزش عالی کشور به آموزشهای مهارتی اختصاص دارد، گفت: از مجموع دانش آموختگان این دانشگاه، هرساله ۷۰ درصد مشغول به کار میشوند.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: از این رقم، ۴۰ درصد در رشته و حرفه مورد علاقه خود شاغل میشوند.
او با اشاره به اینکه آموزش مهارتی میتواند در برون رفت کشور از مشکلات نقش داشته باشد، گفت: در دانشگاه علمی کاربردی، رشتههای تحصیلی بر حسب نیاز هر منطقه و ظرفیتهای آن تدریس میشود تا افراد فارغ التحصیل، با مهارتهای خود بتوانند بخشی از مشکلات منطقه خود را حل کنند.
محمد زاده از ارائه آموزشهای کوتاه مدت خبر داد و گفت: این نوع آموزشها میتواند بازدهی بیشتری نسبت به آموزشهای عادی داشته باشد.
او گفت: ارتقای وضعیت کیفی، مهمترین ماموریت حال حاضر دانشگاه علمی کاربردی میباشد که سطح بندی مراکز از جمله برنامههای در دست اجرا در این حوزه است.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: حمایت از مراکز نوآوری، اعطای تسهیلات به افراد دارای مهارت و برگزاری استارتاپها از جمله برنامههای جاری دانشگاه میباشد.
انتهای پیام/ک