به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید رضا صدرالحسینی کارشناس مسائل بینالملل با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: تردیدی نیست که در انتخابات پیش رو در آمریکا، جمهوری اسلامی ایران یکی از مؤلفههای تعیینکننده برای سیاست خارجی دولت آینده ایالات متحده به شمار میرود.
وی افزود: البته هیچ تفاوتی بین دو حزب جمهوریخواه و دموکرات آمریکا در میزان دشمنی با مردم ایران وجود ندارد و هر دو این حزب یک موضع مشترک علیه جمهوری اسلامی دارند.
کارشناس مسائل بینالملل اظهار داشت: در واقع راهبرد دو حزب آمریکا در تقابل با ایران مشترک است و تنها تاکیتک و روش اجرای آنها با هم متفاوت است، بهطوریکه هم دموکراتها و هم جمهوریخواهان اتفاق نظر دارند که باید تمام عیار ایران را تحت فشار قرار داد.
صدرالحسینی با اشاره به مواضع رقیب ترامپ، خاطرنشان کرد: بررسی مواضع جو بایدن در انتخابات نشان میدهد که خصومت با مردم ایران در سیاست خارجی آمریکا اصلی خدشهناپذیر است که توسط بایدن نیز اعمال خواهد شد هرچند شیوه اجرای آن ممکن است متفاوت باشد.
وی تأکید کرد: تقابل با انقلاب اسلامی و خصومت نسبت به مردم ایران بخش لاینفک سیاست خارجی جو بایدن خواهد بود و حتما او برای این امر از شیوههایی حتی تندتر و مؤثرتر از دونالد ترامپ استفاده خواهد کرد؛ همچنان که در زمان اوباما نیز اعمال تحریمهای شدید ضد ایرانی و فشار هرچه بیشتر بر ملت ایران را شاهد بودیم.
بیشتر بخوانید
تحلیلگر سیاسی تصریح کرد: دل بستن به نتیجه انتخابات آمریکا و تصور اینکه یکی از این دو کاندیدا ممکن است رویکرد بهتری نسبت به ایران داشته باشد، تصوری به دور از واقعیت و یک خطای راهبردی است؛ چرا که موضوع دشمنی رژیم آمریکا با مردم و انقلاب اسلامی ایران مقولهای مبنایی است و لذا امروز هم بین دو کاندیدای اصلی حاضر در صحنه انتخابات آمریکا یعنی ترامپ و بایدن هیچ تفاوتی در مسئله دشمنی با مردم ایران وجود ندارد.
صدرالحسینی اضافه کرد: برخیها سادهلوحانه دل به انتخابات آمریکا بستهاند و پیروزی جو بایدن را برای خودشان موفقیت میدانند، این در حالی است که بایدن نیز همچون ترامپ بر تقابل جدی با ایران تأکید دارد و در صورت پیروزی در انتخابات تلاش خواهد کرد، خصومت با ایران را در قالب موضوعات حقوق بشری پیگیری و اجماع جهانی علیه ایران ایجاد کند.
وی عنوان کرد: آنچه مهم است اینکه دولت ایران و به طور کلی گروههای سیاسی به هیچ عنوان نباید مسائل داخلی کشور را به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گره بزنند، بلکه باید با تکیه بر ظرفیت و توانمندیهای داخلی برای برونرفت از مشکلات کشور تلاش کنند.
منبع: یزد درسا
انتهای پیام/