به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،قراگوزلو سرپرست مدیریت امور طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه تاکنون ۴۴ درصد نهادهها به مرغداران استان همدان تحویل شده است، ادامه داد: باقی نیاز مرغ داران از جاهای دیگر از سوی مرغداران تأمین شده است.
او با اشاره به اینکه زنجیره تولید و تکمیل مرغ تخمگذار را درپیش گرفتهایم، گفت: بدینترتیب حتی خوراک مورد نیاز مرغهای تخمگذار در همدان را با توجه به نیاز واحدهای بستهبندی تخممرغ پیش خواهیم برد.
این مسئول با بیان آنکه با این روش میتوان انواع غنیسازی با آهن، روی، سلنیوم را درپیش گرفت، بیان کرد: با پیشروی به این سمت میتوان در ارتقای میزان اسیدفولیک، کنترل سرطان بهویژه سرطان سینه و پروستات، قدم برداشت و از بیماریهای چشمی شایع کاست.
او با اشاره به اینکه درحال حاضر در استان همدان تعداد ۱۰ واحد مکانیزه مرغ تخم گذار وجود دارد، افزود: هماکنون ایجاد دو واحد ۲۰۰ هزار قطعهای و یک واحد بیش از ۴۰۰ هزار قطعه ای را در دست کار داریم.
سرپرست مدیریت امور طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه با این روند میتوان با زنجیره هدفمند وارد تولید شد، اظهار داشت: ۴۵ واحد پروانهدار در زمینه تولید مرغ تخمگذار در استان همدان وجود دارد که ظرفیت تولید این واحدها برابر یک میلیون و ۹۲۷ هزار قطعه است.
او افزود: از این میزان هماکنون تعداد ۲۳ واحد با ظرفیت تولید ۹۴۳ هزار قطعه فعال است که این واحدها با تمام ظرفیت تولید خود نیز فعال نیستند و ظرفیت تولید آنها برابر یکهزار و ۷۰۰ قطعه است.
قراگوزلو با اشاره به اینکه در استان همدان ۳۵ هزار قطعه مرغ مادر تخمگذار پرورش داده میشود، گفت: دو میلیون قطعه مرغ تجاری تخمگذار نیز در استان وجود دارد.
انتهای پیام/ج