نانوایی باخ که در چین برای اشتغال افراد ناشنوا و کم شنوا تاسیس شده به سوژه رسانه ها تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، علی رغم آگاهی روزافزون از نیاز‌های افراد معلول، انجام ساده‌ترین امور زندگی هنوز هم برای کسانی که از معلولیت شنوایی رنج می‌برند در چین دشوار است، جایی که طبق آمار رسمی بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون نفر جمعیت دارد.

در راستای حل این مشکل، اووه بروتزر آلمانی نانوایی غیر عادی خود را در شانگ‌های چین، راه اندازی کرد و آن را "باخ" نامید که همه کارگران این نانوایی از مشکلات شنوایی رنج می‌برند.

وان تینگ، یکی از خدمه این نانوایی که از سال ۲۰۱۷ به این شغل مشغول است، می‌گوید: دریافت دستمزدی مناسب و معقول برای هرکس دشواری‌های خاص خود را دارد. وان ۲۸ ساله که از زمان تولد دچار نقص شنوایی است و به زبان اشاره دیگران را متوجه منظور خود می‌کند نیز در این باره گفت: یافتن کار در جای دیگر واقعا سخت است. شما باید رابطه داشته باشید تا کار خوبی پیدا کنید. در غیر این صورت گزینه‌های شما برای کار محدود است.


بیشتر بخوانید


بروتزر ۵۰ ساله می‌گوید: این گروه به دلیل مشکلات ارتباطی که با آن روبرو هستند، غالبا در مشاغلی کار می‌کنند که به مهارت‌های دستی نیاز دارند که این باعث می‌شود کار در نانوایی برای افراد کم شنوا مناسب باشد. بروتزر و همسرش دوروتی در سال ۲۰۰۲ با یک موسسه خیریه آلمانی برای کمک به کودکان کم شنوا به شانگ‌های آمدند.

بروتزر، در نانوایی از سال ۲۰۱۱ تعدادی افراد را به خدمت گرفت و بعد از آن حدود ۲۰ نفر را برای دستگاه همزن آموزش داده است. بیشتر آن‌ها به استخدام نانوایی‌های دیگر، رستوران‌ها و هتل‌ها در آمده‌اند. اما جنبه‌های دیگر اداره مشاغل مانند استخدام و معامله با مشتریان چالشی است که از عهده اینگونه افراد بر نمی‌آید.

بروتزر توضیح می‌دهد: من دو نفر از نانوایان باتجربه‌تر را در قسمت فروش امتحان کردم، اما هر دوی آن‌ها فروشگاه را تا مرز تعطیلی بردند، زیرا این کار برای آن‌ها بسیار پیچیده بود. به گفته بروتزر، این نانوایی کوچک که کارگران در آن فقط به زبان اشاره ارتباط برقرار می‌کنند، علی رغم حضور در یک خیابان مسکونی منظم، مشتریان محلی وفاداری را به خود جلب کرده است، اما سود آن زیاد نیست و نانوایی با مشکلات زیادی روبرو بوده است. با به وجود آمدن شرایطی که به دلیل ظهور ویروس کرونا در اوایل سال ایجاد شد، وضعیت بهبود یافت. خدمات تحویل در منزل رو به افزایش رفت و تابستان امسال این نانوایی به طور گسترده‌ای توسط رسانه‌های چینی پوشش داده شد و شهرت پیدا کرد. فروش نسبت به سال گذشته پنج برابر افزایش یافته است و کارگران اکنون در تمام طول روز برای تامین تقاضا کار می‌کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شکوهی
۱۰:۰۳ ۱۰ مهر ۱۳۹۹
سلام منم کم شنوا هستم لیسانس کامپیوتر دارم به علت کم شنوایی و ویزویز گوشم جای منو استخدام نمیکنند یک خانواده 4 نفری هستیم و مجبور شدم کارگر ساده یه ساندویجی باشم.
راضی به رضای خداوند متعال
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۷ ۰۹ مهر ۱۳۹۹
ای بابا،ادم چی بگه از دست دولت مردایی که امکانات ایران رو دودستی چسبیدن برای خونوادهاشون یا اگه یه وقتم از دستشون در رفت یا میوفته دست اختلاس گرا یا میدن بخش خصوصی سازی که تهش هپکو میشه،ولی به اسم مردم تموم میشه،یه فرد سالم اگه به تحصیلاتش بر نخوره همه جا میتونه کار کنه،این بچه های توانیاب هستن که نیاز به محیط ها و کارهای خاص توانایی های خودشون دارن،ادم دردشو به کی بگه، ناشنواها به یه فیلم زیرنویس از تلوزیون دل خوش بودن که مثکه اونم سختشون بود بچه های صدا سیمایی .خدایا کاشکی تنبیه و پاداش هات رو لحظه ای میکردی،گرچه اون دنیا هم زیاد دور نیست...یا امام زمان ادرکنی