به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، در منابع طب سنتی ایرانی، شیره انگور را دبس یا دوشاب مینامند. طبیعت این خوراکی، گرم و تر است و بیشتر افراد می توانند از آن استفاده کنند. شیره نیز همانند خود انگور دارای مقادیری از ویتامین آ، ب و ث است و مصرف آن نیازهای بدن را به این ویتامین ها تأمین میکند.
شهروندخبرنگار ما فیلمی از مراحل پخت شیره انگور در روستای وفس شهرستان کمیجان را ارسال کرده است.
منبع: علی - مرکزی
بیشتر بخوانید:
برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/