مسئول خزانه داری اتحادیه فروشندگان لاستیک استان اصفهان از تعطیلی ۳۰ واحد صنفی آپاراتی استان در یک ماه گذشته خبر داد.

حسین زمانی مسئول خزانه داری اتحادیه فروشندگان لاستیک استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان اظهارداشت: کاهش سطح درآمد مالی شاغلین فروشندگان لاستیک در استان اصفهان باعث شده تا از ۷۴۰ واحد صنفی آپاراتی در سطح شهر ۳۰ واحد آن طی ۱ ماه گذشته به تعطیلی کشیده شود.

او با اشاره به  رکود ۶۰ درصدی حاکم بر واحدهای صنفی آپاراتی استان اصفهان افزود:قدرت خرید مردم در این بازار به قدری کم شده که درآمد مالی یک فرد شاغل در این حوزه به صورت ماهیانه چیزی معادل ۶۰ الی ۷۰ هزار تومان است آن هم در حالی که همین فرد شاغل برای خرید دستگاه‌های مورد نیاز کسب و کار خود باید مبلغی بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون تومان را هزینه کند.

مسئول خزانه داری اتحادیه فروشندگان لاستیک در استان اصفهان تاکید کرد: فاصله درآمد هاو هزینه‌های مالی صنف فروشندگان لاستیک در استان از زمین تا اسمان است و اوضاع هر لحظه در حال بدتر شدن است.اقدام اتحادیه برای برطرف کردن گوشه‌ای از مشکلات مالی این صنف، تدوین نرخ نامه جدید بین فروشندگان لاستیک سراسر سطح شهر اصفهان بود که متاسفانه این طرح مورد قبول مسئولان اجرایی استان قرار نگرفت.

زمانی ادامه داد: بحث فاصله درآمد مالی درآپارتی‌های استان اصفهان آنجایی مشهوده که با وجود شتاب لحظه‌ای نرخ تورم، نرخ نامه شاغلان این حوزه از ۲ سال پیش تاکنون هیچ گونه تغییری نکرده است.


او گفت: در صنف فروشندگان لاستیک استان بیش از هزار نفر مشغول فعالیت هستند که با وجود مسائل مختلفی همچون استیجاری بودن ۷۰ درصد از واحد‌های صنفی و فشار‌های مالی ناشی از رکود این بازار صد‌ها نفر در حال ترک کردن این کسب و کار هستند.

مسئول خزانه داری اتحادیه فروشندگان لاستیک استان اصفهان اضافه کرد:آپاراتی‌ها نه تنها در استان بلکه در کشور باتوجه به نوع فعالیتی که دارنند به عنوان یک کسب و کار سخت و کثیف شناخته می‌شوند و به همین خاطر موضوع رسیدگی به بهداشت و نظافت محل کسب کار این حوزه از مهمترین وظایف سازمان‌های نظارتی بوده که انچنان که باید و شاید اقدام موثر بخشی از سوی این سازمان‌ها صورت نگرفته و متاسفانه بی توجهی در این مسئله در نتیجه موجب بیماری بسیاری از شاغلان این بازار به ویروس کرونا شده است.

زمانی افزود: این روز‌ها نحوه توزیع لاستیک از وجود داشتن آن مهم‌تر است و باید به این موضوع اشاره داشته باشیم که درکل ۷۰ نمایندگی در اتحادیه به صورت رسمی وظیفه توزیع لاستیک بین دیگر واحد‌های صنفی عمده فروش را برعهده دارنند که نبود نظارت‌های کافی بر توزیع لاستیک باعث باز شدن پای دلالان و سود جویان در این بازار شده است.

او یادآور شد:ساماندهی واحد‌های صنفی عمده فروش لاستیک از سوی اتحادیه می‌تواند علاوه بر قطع کردن پای دلالان باعث برطرف شدن مشکل توزیع لاستیک در آپاراتی‌های سطح شهر اصفهان شود.
 
انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.