به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، حسن رهایی رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان در آیین افتتاح دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی استان سمنان با بیان اینکه اشتغال همواره یکی از مهمترین اولویتها، دغدغهها و سرفصلهای کاری دولتها است گفت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با درنظر داشتن نقاط ضعف و قوت طرحهای پیشین اجرایی شده و با حذف برخی از مشکلات و چالشهای پیش روی این گونه طرحها در گذشته، تلاش میشود که ضریب موفقیت طرح فعلی تا حد زیادی افزایش یابد.
او، سهمیه استان سمنان در این طرح را در این گام یکهزار و ۳۰۰ نفر اعلام و بیان کرد: فرآیند اجرای این طرح در سه گام و مرحله انجام میشود.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان از شناسایی مزیتها و اولویتبندی مشاغل خانگی استان بهعنوان سرفصل مرحله نخست این طرح نام برد و ابراز داشت: گام و مرحله دوم طرح، توانمندسازی متقاضیان است که در آن آموزشهای واجدین شرایط در دو قالب تئوری و عملی انجام میشود تا با بسترسازی برای تنفس متقاضیان در فضای واقعی کار، ضریب موفقیت طرح تا حد امکان ارتقاء یابد.
رهایی از اتصال به بازار به عنوان سومین گام در اجرای این طرح نام برد و تصریح کرد: یکی از عمدهترین مشکلات فعالان حوزه مشاغل خانگی در طرحهای پیشین، نبود بازار برای عرضه تولیدات بود که در این طرح این مساله به خوبی دیده شده و تلاش میشود با بهرهگیری از ظرفیت دستگاههای اجرایی مختلف و رسانهها، زمینه اتصال تولیدکنندگان با بازارهای ملی و بینالمللی در دو شیوه مجازی و فیزیکی برقرار شود.
او با دعوت از علاقهمندان و واجدین شرایط برای ثبتنام در این طرح به شرایط استفاده متقاضیان اشاره کرد و گفت: داشتن حداقل ۱۸ سال سن، بومی بودن، نداشتن اشتغال تماموقت و برخوردارنبودن از بیمه کارفرمایی، شرایط لازم برای متقاضان است و علاقهمندان در صورت برخورداری از این شرایط میتوانند با مراجعه به سامانه inhb.ir ثبت نام کنند.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان از طرح ملی توسعه مشاغل خانگی بهعنوان یک طرح نو و جدید نام برد و بیان کرد: با توجه به رویکردهای علمی و نوینی که در این طرح مدنظر قرار گرفته است امید میرود بتوان با اجرایی شدن آن به ایجاد اشتغال پایدار برای تعدادی از متقاضیان در استان کمک شود.
او افزود: یکی از مولفههایی که ضریب موفقیت طرح را افزایش میدهد حمایت و پشیبانی از متقاضیان از ابتدای طرح و ارائه ایده تا مرحله عرضه محصولات و برندسازی و بازاریابی برای عرضه محصولات در بازارهای ملی، منطقهای و بینالمللی است.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان از ایجاد اتصال و ارتباط بین متقاضیان و افراد پیشران به عنوان عامل موثر دیگر در موفقیت این طرح نام برد و اضافه کرد: منظور از افراد پیشران در این طرح، افراد مجرب و صاحبنام و شناختهشده در هر کدام از مشاغل است.
انتهای پیام / م