به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از پایان رقابتهای لیگ برتر و قهرمانی تیم فوتبال پرسپولیس، مدیران باشگاهها به دنبال تقویت تیمهای خود هستند و در این بین برخی از باشگاهها مدیران عامل خود را تغییر دادند.
در ادامه به بررسی تغییرات مدیریتی در برخی از باشگاههای لیگ برتری میپردازیم:
باشگاه استقلال تهران که در این چند روزه و پس از حذف از لیگ قهرمانی آسیا درگیر حاشیههای زیادی شده بود، با خبری همه هواداران خود را به شوک فرو برد و اعلام کرد که احمد سعادتمند از مدیرعاملی این باشگاه برکنار شد.
این خبر در حالی بود که هیئت مدیره باشگاه استقلال احمد مددی را به عنوان سرپرست باشگاه انتخاب کرد.
چندی پیش سعادتمند با سفری به ایتالیا، قصد باز گرداندن استراماچونی به ایران را داشت و بسیار با روحیه هواداران بازی کرد و هواداران آبی پوش یکی از علل حذف از رقابتهای لیگ قهرمانان و شکست مقابل تراکتور در فینال جام حذفی را حاشیههای ایجاد شده توسط سعادتمند و عصبانیت فرهاد مجیدی میدانند.
طلایی پوشان هم که توانستند ۴۹ امتیاز در لیگ برتر کسب کنند و جایگاه پنجمی لیگ نوزدهم را از آن خود کنند، تغییراتی در مدیریت باشگاه خود ایجاد کردند. آنها طبق جلسهای که داشتند، محمد رضا ساکت را به عنوان عضو هیئت مدیره و مدیر عامل باشگاه سپاهان اصفهان تعیین کردند و او جایگزین منوچهر نیک فر شد.
تبریزیها نیز از این غافله تغییر مدیرعامل عقب نمانده اند و چندی پیش میرمعصوم سهرابی از مدیرعاملی این باشگاه استعفا داد و هیئت مدیره سرخهای تبریز، محمد علیپور را جانشین او کرد. چندی پیش شنیده میشد که علیپور یکی از گزینههای عضویت در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس بود که او این مسئولیت را قبول نکرد.
مدتی پیش اعضای هیئت مدیره باشگاه سایپا، به اتفاق آراء، مهرداد سراجی را به عنوان مدیر عامل جدید این باشگاه انتخاب کرده اند.
پس از این که تیم فوتبال سایپا در رقابتهای لیگ برتر نتیجه خوبی کسب نکرد و یکی از تیمهایی بود که در خطر سقوط به لیگ دسته یک بود، مدیران این تیم به فکر انتخاب سراجی به عنوان مدیر عامل جدید این باشگاه افتادند.
حمید محرابی مدیرعامل باشگاه آلومینیوم اراک از سِمت خود استعفا داد و پس از جلسات متعدد و بررسیهای صورت گرفته توسط اعضای هیئت مدیره، خلیل دارابی به سِمت سرپرستی باشگاه منصوب شد.
باشگاههای ماشین سازی تبریز و پیکان نیز تغییراتی در سمت مدیریتی خود داشته اند.
تبریزیها پس از برکناری حسن آذری مدیر عامل پیشین خود، با سید محمد علوی به توافق رسیده اند و او را به عنوان مدیر عامل رسمی خود معرفی کرده اند.
باشگاه پیکان نیز پس از جدایی گرشاسبی به طور موقت اکبر محمدی را به عنوان سرپرست باشگاه منصوب کرد.
بیژن ذوالفقارنسب کارشناس فوتبال کشورمان در گفت و گو با خبرنگار ما در رابطه با این تغییرات و برکناری زود هنگام مدیر عاملان باشگاههای لیگ برتری اظهار داشت:
از عمدهترین دلایل این برکناریهای زود هنگام، به کارگیری افراد غیر متخصص و خصولتی بودن (خصوصی-دولتی) این باشگاهها است. از آن جایی که مدیران باشگاهها به فکر منافع باشگاه و تیم نیستند، همین منظور از افراد ضعیف استفاده میکنند.
او ادامه داد: این موضوع در باشگاه استقلال به خوبی آشکارا است، به طوری که در ۱ سال گذشته چندین مرتبه هیئت مدیره باشگاه استقلال و مدیر عامل این تیم عوض شده اند.
انتهای پیام/