به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، قاسم بیانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه این روش درمانی توسط دکتر امیر بیگدلی فوق تخصص نفرولوژی انجام شده است، گفت: این روش درمانی تا کنون برای سه بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان انجام شده و خوشبختانه در دو مورد موفقیت آمیز بوده است.
بیانی با بیان این که هموپرفیوژن نوعی روش درمانی است که باعث تصفیه خون میشود، اظهار داشت: روش هموپرفیوژن که در واقع خون را تصفیه و مواد سمی را از آن خارج میکند، سه کاربرد دارد.
بیشتر بخوانید
او ادامه داد: این روش درمانی در حذف مسمومیتهای دارویی نظیر داروهای ضد تشنج، در شرایط عفونتهای شدید ریوی در بیماران بدحال و همچنین در درمانهای حمایتی به منظور حذف مواد زاید در بیماران دارای نارسایی کلیوی و کبدی کاربرد دارد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی عنوان کرد: با توجه به این که در بیماری کووید ۱۹ مواد زاید و سمی سیستم ایمنی بدن را تحت عنوان سیتوکاین در بدن به مقدار زیادی تولید کرده و این سیتوکاینهای تولید شده باعث آسیبهای بسیار جدی روی ارگانهای حیاتی نظیر کلیه، کبد، ریه و سیستم همودینامیک بدن میشود، بنابراین استفاده از روش هموپرفیوژن میتواند با برداشت قابل توجهی از مواد سمی کمک شایانی به بیماران مبتلا به کرونای شدید در مراحل اولیه کند.
انتهای پیام/د