به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از بیماریهای شایع فصل پاییز سرماخوردگی و آنفلوآنزاست و یکی از بهترین مواد غذایی برای مبارزه با این بیماری سوپ است.
سوپها به دلیل ترکیباتی که از آن در تهیه اش استفاده میشود برای این بیماری مفید هستند. سوپ مناسب سرماخوردگی با توجه به شرایط فرد ممکن است متفاوت باشد. به طور کلی برای کودکان سوپ باید آبکی، ساده و سبک یا بدون گوشت باشد.
برای سرماخوردگیهای عمومی هم بهتر است در سوپ از برنج، هویج رنده شده، مقداری پیاز، جعفری یا گشنیز و بر اساس ذائقه مقداری آبلیمو و پوره گوجه فرنگی استفاده شود. علاوه بر این، برای کودکانی که تب دارند مصرف آب سوپ جو بسیار مناسب است.
اگر شما هم این روزها را با خارش و گرفتگی گلو میگذرانید و نمیدانید که سرماخوردهاید یا به ویروسهای خطرناکتری مانند کرونا مبتلا شدهاید، باید سراغ غذاهای مقوی بروید و سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید. در ادامه طرز تهیه یک سوپ مقوی و خوشمزه را برای شما آوردهایم.
مواد لازم برای تهیه سوپ سرماخوردگی
*گوجه فرنگی پوره شده چهار عدد
*پیاز نگینی خرد شده یک عدد بزرگ
*فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
*آب مرغ غلیظ دو فنجان
*کره پاستوریزه دو قاشق غذاخوری
*آرد دو قاشق غذاخوری
*نمک یک قاشق غذاخوری
*شکر دو قاشق چایخوری
*آب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
*جعفری تازه خرد شده دو قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
قابلمه را روی حرارت ملایم گرم و کره را در آن آب کنید. پیاز خرد شده را در کره تفت دهید تا سبک شود و رنگش تغییر کند. برای تهیه این سوپ باید پیازها را کاملا ریز خرد کنید. سپس آرد، فلفل قرمز و شکر را هم در پیاز تفت دهید.
آب مرغ را به پیازها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد کف ظرف نچسبد و به خوبی با آب مرغ ترکیب شود. بعد از به جوش آمدن ترکیب آب مرغ، پیاز و آرد، پوره گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و در قابلمه را ببندید. حدود ۲۰ دقیقه به مواد برای جوشیدن در کنار یکدیگر زمان بدهید و در آخر آب لیموی تازه را اضافه کنید و ۵ دقیقه بعد سوپ را از روی حرارت بردارید. سوپ زمستانی را در ظرف مد نظرتان سرو کنید و جعفریهای خرد شده را برای تزیین روی آن بریزید.
نکته پایانی
میتوانید میزان آرد این دستور را نصف و به جای آن دو سوم فنجان جو دو سر پرک شده به آن اضافه کنید.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/