مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کشور گفت:با شروع فصل سرما، کمبودی در تامین گاز مایع استان سیستان و بلوچستان نداریم.

باید با سوء استفاده کنندگان گاز مایع برخورد شود/ کمبود گاز مایع در سیستان و بلوچستان نداریمکرامت ویس کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کشور  در گفت‌وگو با  خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت گاز مایع در استان سیستان و بلوچستان با توجه به آغاز فصل سرد گفت:وظیفه ما تامین گاز مایع مورد نیاز مصرف کنندگان مجاز است.

ویس کرمی گفت:برخی از خانواده ها به علت زندگی در مناطق محروم از نعمت گاز طبیعی برخوردار نیستند و از نفت سفید برای گرمایش و از کپسول های گاز مایع برای پخت و پز استفاده می کنند.

او ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان حدود ۷۰۰ هزار خانوار مشترک نفت سفید هستند و ما گاز مایع این خانوار‌ها را پس از تعیین سهمیه به شرکت‌های توزیع کننده گاز مایع می دهیم و این شرکت‌ها گاز مایع را از پالایشگاه‌های اصفهان و بندرعباس دریافت و در استان توزیع می‌کنند.


بیشتر بخوانید


مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کشور اضافه کرد:باتوجه به این که دمای هوا رو به کاهش است ما نظارت‌های خود را بر روی نحوه توزیع گاز مایع در استان سیستان و بلوچستان چند برابر کرده ایم تا مردم این استان در فصل سرما دچار مشکل نشوند؛ خوشبختانه تا به امروز کمبود یا مشکلی در خصوص گاز مایع در این استان را نداشته ایم.

کرمی تصریح کرد: ما به شرکت‌های توزیع کننده، سهمیه سوخت مورد نیاز استان را می دهیم اما برخی مصرف کنندگان از این سوخت برای پرکردن مخزن گاز خودروی خود استفاده می‌کنند. استفاده از سوخت LPG برای خودرو ممنوع، خطرناک و غیر استاندارد است.

او ادامه داد:گاز مایع در سبد سوخت خودور وجود ندارد، متاسفانه تعداد زیادی از هموطنان خودروی خود را دوگانه سوز کرده اند و بخشی از گاز مایع را برای پر کردن مخزن CNG خودرو استفاده می‌کنند در صورتی که این سوخت باید به استان های محروم ارسال شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کشور گفت: اگر گاز مایع در سبد سوخت مصرفی خودرو‌ها اضافه شود ممکن است مشترکان واقعی  که در اقصی نقاط کشور از نعمت گاز شهری محروم هستند، دچار مشکل شوند، بنابراین باید جلوگیری استفاده غیر مجاز از گاز LPG در خودرو‌ها گرفته شود تا مصرف کنندگان و مشترکین واقعی مشکل پیدا نکنند.

ویس‌کرمی بیان کرد:رسالت ما تامین گاز مایع مورد نیاز مصرف‌کنندگان از طریق شرکت‌های موظف است که این کار بدون وقفه انجام می شود و خوشبختانه تا به امروز کمبودی در این خصوص نداشته ایم،اما باید برخی از دستگاه‌ها نظارت خود را بر روی چگونگی توزیع و استفاده غیر مجاز از گاز LPG بیشتر کنند.

او بیان کرد:سوخت گاز مایع نباید در خودرو استفاده شود زیرا هر لحظه ممکن است اتفاق ناگواری برای سرنشینان رخ دهد.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: وزارت نفت ، گاز مایع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۴ ۲۱ مهر ۱۳۹۹
اینها خودشون رو به خواب زدن یا واقعا خواب هستند چرا نمیخواهند بدانند که خطر گاز LPG از گاز CNG کمتره . بیشتر کشورها با سوخت LPG خودروهاتشون رو گاز سوز میکنن ولی توی ایران یک عده در حال تلقین به مردم هستند که این گاز خوب نیست. خدا شفا بده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۴ ۲۱ مهر ۱۳۹۹
بااین کار میخوان کم کاری خودشون رو بپوشونن
آخرین اخبار