به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، میترا جاودان، کارشناس تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: شایعترین بیماریها در فصل سرد سال بیماریهای تنفسی است و یکی از موثرترین راهکارها برای پیشگیری از این بیماری تقویت سیستم ایمنی بدن است.
او افزود: مرکبات، سبزیجات زرد رنگ، هویج، کدو حلوایی، لبو، انواع کلم که منبع غنی از ویتامین سی است که بهتر است در این فصل مصرف کنیم.
جاودان بیان کرد: نوشیدن مایعات گرم چای سبز به دلیل آنتی اکسیدان موجود، دم نوش پونه و آویشن و مصرف ویتامین آ مانند اسفناج، انبه، کلم بروکلی، آلو، زرد آلو، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای ریوی دارند.
کارشناس تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار کرد: غذاهای نظیر ماهیهای چرب ، زرده تخم مرغ و شیر دارای ویتامین دی هستن وکمک به تقویت بدن می کنند.
جاودان یادآور شد: جوانه گندم، حبوبات و آجیل دارای ویتامینای است که همراه جوانه های ماش و عدس در سالاد میتواند به ارزش غذایی آن کمک کند.
او بیان کرد: تخم شربتی، جگر، خرما، توت خشک، برگههای میوه مثل برگه و زرد آلو دارای ویتامین آهن است که در رژیم غذایی موجب افزایش مقاومت بدن میشود.
کارشناس تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: تب، سرفههای خشک، سردرد، گلو درد، آبریزش بینی، بدن درد از علائم بیماری آنفولانزا به شمار میآید و با خوردن انواع ویتامینها میتوان از روند این بیماری پیشگیری کرد.
انتهای پیام/م