به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ طاهر عظیمیفشی سرپرست صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه گفت : از سال ۹۷ تا کنون ۸۲۳ فقره تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی بدون سپردهگذاری حوزه روستایی و عشایری در استان با مبلغ ۸۳ میلیارد تومان پرداخت شده است.
او گفت : در حوزه زلزله روستایی نیز تعداد تسهیلات پرداخت شده چهار هزار فقره با مبلغ ۸۶ میلیارد تومان است.
عظیمی فشی ادامه داد: در حوزه متقاضیان روستایی دستگاههای حمایتی نظیر کمیته امداد، بهزیستی و سایر بخشها نیز تعداد ۵۴۶ فقره تسهیلات به ارزش ۲۳۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.
او افزود: پرداخت این تسهیلات در زمینههای مختلف کشاورزی، صنایع دستی، ورزش و جوانان، عشایری، آی تی، دانش بنیان، بهداشت و درمان و نیز صنایع کوچک بوده است.
پرداخت تسهیلات تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان به صندوقهای خُرد محلی زنان روستایی از دیگر برنامههای صندوق کارآفرینی امید بود که عظیمی به آن اشاره کرد و گفت: این تسهیلات نیز بدون نیاز به سپرده پرداخت شده اند.
او افزود: در ۲ سال اخیر ۱۲۳صندوق خُرد محلی زنان روستایی تسهیلات دریافت کرده اند که طبق هدفگذاریهای انجام شده تا پایان سال نیز ۲۰۰ صندوق محلی دیگر نیز هر یک تا سقف ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات دریافت خواهند کرد.
سرپرست صندوق کارآفرینی امید کرمانشاه به طرح هر روستا یک محصول نیز اشاره کرد و گفت: طبق این برنامه روستاهایی که در زمینه تولیدات خاصی در استان فعالیت دارند، شناسایی و حمایت میشوند.
عظیمیفشی افزود: به عنوان مثال روستای داریان شهرستان پاوه در زمینه تولید ماهیان سردآبی فعالیت دارد که تا کنون ۲۷ مزرعه پرورش ماهی در این روستا با تسهیلاتی به مبلغ ۱۵ میلیارد تومان مورد حمایت قرار گرفته اند.
او گفت: حدود ۱۰۰ خانوار نیز در دهستان فش کنگاور درآمدشان در زمینه تولید آلات موسیقی است که تا کنون ۴۷ کارگاه در این روستا با تسهیلاتی به مبلغ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مورد حمایت قرار گرفته اند.
او از روستاهای «پیران» در سرپل ذهاب و نیز «چرمله» در سنقر و کلیایی به عنوان دیگر روستاهای مورد هدف این طرح نام برد که مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
شرایط ضمانت وامهای صندوق کارآفرینی امید دیگر موضوعی بود که عظیمی فشی به آن پرداخت و گفت: صندوق کارآفرینی امید آسانترین شکل تضمین تسهیلات را در بین شبکه بانکی کشور دارد به گونهای که سند زمینهای کشاورزی، خانههای روستایی، جوازهای کسب و حتی ضامن بازنشسته و نظامی پذیرفته میشوند.
او دیگر وجه تمایز صندوق کارآفرینی امید با شبکه بانکی را در گردش درون استانی منابع مالی آن بیان کرد و گفت: بازپراخت تسهیلات به صورت گردشی در قالب تسهیلات جدید دوباره در درون استان واگذار میشوند.
عظیمی در خصوص رتبه کشوری کرمانشاه گفت: استان از نظر رتبه و مبلغ پرداختی مقام اول کشور را دارد و و در مجموع در ۲ سال اخیر ۲۲۲ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده است.
او گفت: فقط برای تسهیلات زلزله شهرستان ثلاث باباجانی در ۲ سال اخیر ۵۰ میلیارد و در شهرستان سرپل ذهاب ۳۷ میلیارد تومان پرداخت شده است که این رقم حتی نسبت به پرداخت تسهیلات در برخی از استانهای کشور بیشتر است.
عظیمی سقف تسهیلات پرداختی طرحهای اشتغالزایی روستایی را تا ۲ میلیارد تومان در اختیار مدیران استانی و تا چهار میلیارد تومان خارج از اختیار مدیران استانی اعلام کرد و افزود: سقف تسهیلات قرض الحسنه ضروری نیز ۳۰ میلیون تومان است.
انتهای پیام/د