به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، حسینی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: محصولات بسته بندی به صورت راسته، سردست، بازو و ران زیر نظارت تیمهای فنی و بهداشتی دانمپزشکی استان سمنان بسته بندی و تاریخ گذاری میشود.
کرم الدین مدیر عامل این واحد تولیدی گفت: این واحد از سال ۱۳۸۴ راه اندازی شده بود، اما به علت مشکلاتی به حالت غیر فعال در آمده بود که به کمک جوانان دانشگاهی توانست دوباره فعالیت کند.
وی گفت: این واحد صنعتی، پنجمین واحد مستقل بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ در استان سمنان است.
انتهای پیام / گ