تعامل بیشتر نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و قضات دادگستری‌های استان و استفاده از نظر‌های مشورتی قضات در تدوین قوانین به ویژه قوانین مربوط به قوه قضاییه مهم‌ترین اهداف این نشست بود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، هادی هاشمیان رئیس کل دادگستری گلستان گفت: در جلسه امروز انتظاراتی که نمایندگان مجلس از دستگاه قضا داشتند و متقابلا قوانینی که نقص در بخش‌های شکلی و ماهیتی دارند که امکان حل آن از طریق نمایندگان در مجلس وجود دارد، مطرح شد.

هادی هاشمیان اقتصاد مقاومتی را مهم‌ترین موضوع طرح شده در جلسه امروز عنوان کرد و افزود: مصوب شد دادگستری با همکاری نمایندگان مجلس در راستای اشتغال و کارآفرینی به تقویت واحد‌های تولیدی کمک کند.

این مقام ارشد قضایی استان افزود: پیشگیری از وقوع جرم یکی از مباحثی بود که در جلسه امروز از نمایندگان مجلس برای محقق شدن آن استمداد کردیم.

هادی هاشمیان از تشکیل کارگروهی مشترک از نمایندگان استان در مجلس و شورای قضایی هم خبر داد و گفت: یکی از وظایفی که این کارگروه بر آن تمرکز می‌کند نظارت رب دستگاه‌ها و رسیدگی به تخلفات مدیران است.

هاشمیان ادامه داد: رفع مشکلات مردم به ویژه مواردی که نیازمند اصلاح یا تصویب قوانین است از دیگر مواردیست که در این کارگروه دنبال خواهد شد.

رئیس کل دادگستری گلستان در این جلسه به موضوع مشخص نشدن محدوده جغرافیایی مرز‌های استان هم اشاره کرد و گفت: این موضوع در مورادی مانند رسیدگی به پرونده‌های زیست محیطی همکاران ما در حوزه‌های قضایی را با مشکل مواجه کرده است.

دبیر مجمع نمایندگان استان هم در این جلسه گفت: از تشکیل تیم مشترک با دادگستری برای رفع نقایص قانون استقبال می‌کنیم و آماده استفاده از نظر‌های کارشناسی قضات در فرآیند قانونگذاری هستیم.

رحمت نوروزی، افزود: استفاده از نظر کارشناسان حقوقی می‌تواند به تصویب قوانین متقن و مطابق با واقعیات جامعه منجر شود.

او به اقتدار قوه قضاییه در برخورد با مفسدان هم اشاره کرد و گفت: سازمان بازرسی و دیوان محاسبات با همکاری با یکدیگر می‌توانند به شناسایی فساد و مدیران متخلف کمک کنند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هم در این جلسه با انتقاد از ناکارآمدی برخی قوانین گفت: باید قانون گذاری به سمتی پیش رود که حل مسائل به سمت دستگاه قضایی حواله داده نشود و اگر برای اقداماتی مثل موارد عرضه مواد دخانی تخلف و جریمه‌ای در نظر گرفته می‌شود اجرا و رسیدگی به آن تخلف هم به همان دستگاه متولی ارجاع شود.

حجت الاسلام سیدرضا سیدحسینی افزود:برای کاهش ورودی پرونده به دستگاه قضا، نیازمند اصلاح قوانین و تصویب قوانین نوین هستیم.

دادستان سیدحسینی، از تاخیر در ایجاد پنجره واحد در استان هم انتقاد کرد و افزود: یکی از موانع سرمایه گذاری در استان طولانی شدن فرایند دریافت مجوز‌ها و سنگ اندازی دستگاه‌های اجرایی ست که شکل گیری پنجره واحد بخش زیادی از این مشکل را کاهش می‌دهد.

تخریب ساخت و ساز‌های غیرمجاز در بدو امر، ورود دستگاه قضایی به موضوع تعیین تکلیف اراضی ساحلی، حل مشکلات صیادان شهر‌های ساحلی استان و نگاه حمایتی به تولید از جمله مواردی بود که نمایندگان استان در جلسه امروز مطرح کردند.

در ادامه‌ی این نشست اعضای شورای قضایی استان هم نظر و پیشنهادات خود را مطرح کردند.
 
انتهای پیام / فا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.