به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اداره مرکزی آمار رژیم صهیونیستی نرخ بیکاری را ۱۲ درصد اعلام کرده که جمعیتی برابر با ۵۰۰ هزار نفر را در برمیگیرد و بهعنوان یکی از مهمترین شاخصها نمایانگر ورود این کشور به رکود اقتصادی است.
اما بر اساس آمار دیگری که مرکز خدمات کاریابی رژیم صهیونیستی ارائه داده است، تعداد بیکاران بسیار بیشتر است و به ۹۰۰ هزار نفر میرسد. کارشناسان این تعداد عظیم از بیکاران را عدم مواجهه مناسب با تبعات اقتصادی برآمده از همهگیری کرونا در رژیم صهیونیستی میدانند.
بیشتربخوانید
دیوی دیساتنیک، استاد ارشد دانشکده مدیریت در تلآویو در همین زمینه گفته است که وزارت اقتصاد رژیم صهیونیستی شدت بحران را درنیافته است. وی اعتقاد دارد که کابینه نتانیاهو مرتکب اشتباهی بزرگ شده و قول دولت برای پرداخت خسارت به مدت یک سال به میزان ۷۰ درصد حقوق به همهکسانی که در اثر کووید-۱۹ کارشان را از دست دادهاند، واقعاً تیشه به ریشه اقتصاد رژیم صهیونیستی زده است.
دیساتنیک ادامه داد که در بسیاری از کشورها دولت بخشی از حقوق بیکاری را پرداخت میکند و بخش دیگر، به عهده کارفرمایان است.
به گزارش اداره مرکزی آمار تولید ناخالص داخلی رژیم صهیونیستی در سه ماه دوم سال جاری میلادی به میزان بیسابقه ۲۸،۷ درصد کاهش یافته است.
این کاهش به این معنی است که اگر روند کنونی رکود در رژیم صهیونیستی ادامه یابد تولید ناخالص داخلی در سال جاری نسبت به سال قبل نیز ۲۸،۷ درصد کاهش خواهد یافت.
در دوره رکود بزرگ تولید ناخالص داخلی در یک پروسه چهار ساله بین ۱۹۲۹ تا ۱۹۳۳ میلادی به میزان ۳۰ درصد کاهش یافت.
در سهماهه اول سال جاری نیز تولید ناخالص داخلی رژیم صهیونیستی ۶،۸ درصد کاهش یافت. این کاهش صرفاً به دلیل تبعات ویروس کرونا بود که از اواخر اسفندماه ۱۳۹۸ شروع شده بود.
کوچک شدن حجم اقتصاد رژیم صهیونیستی در ۴۰ سال گذشته بیسابقه بوده است
این میزان کوچک شدن اقتصاد رژیم صهیونیستی در ۴۰ سال گذشته بیسابقه بوده است. کارشناسان معتقدند که این بحران به دلیل تبعات همهگیری کرونا، بیتدبیری و قدمهای اشتباه دولت در مواجهه با این بیماری است.
این کاهش در حجم اقتصاد، تولید ناخالص داخلی رژیم صهیونیستی را به سطح سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۶ رسانده است. بعلاوه تعداد مجوزهای صادره برای حضور نیروی کار در محل اشتغال نیز به شدت بهوسیله محدودیتهای دولتی کاهش یافته است.
در بعضی مکانها در بهترین حالت فقط ۱۰ درصد نیروی کار میتوانستهاند در محل کار خود حاضر شوند و بعضی از مشاغل هم کاملاً تعطیل اعلام شدهاند.
به گزارش اداره مرکزی آمار در خلال سهماهه دوم سال جاری میلادی کاهش ۴۰ درصدی در مصارف شخصی و نیز خدمات صادرات و واردات تجربهشده است.
دیساتنیک تأکید کرد که هماکنون رژیم صهیونیستی از تعداد بسیار زیاد مبتلایان به ویروس کرونا در رنج بسر میبرد و این امر میتواند دوباره کشور را به تعطیلی کامل و جدیدی سوق دهد. اگر چنین شود ما باید منتظر عواقب بسیار بدی برای اقتصاد رژیم صهیونیستی باشیم.
تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در رژیم صهیونیستی از مرز ۲۷۸ هزار نفر گذشته و تعداد فوتیها به یک هزار و ۸۰۳ نفر رسیده است.
دولت بنیامین نتانیاهو که بهشدت به اتهام عدم کارآیی در رویارویی با ویروس کرونا تحتفشار افکار عمومی و نیز احزاب مخالف است نیز تابهحال نتوانسته که از تبعات این بیماری بر زندگی روزمره مردم بکاهد.
منبع: آنا
انتهای پیام/