به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، به نقل از شهرداری قم، سید امیر سامع، معاون خدمات شهری شهرداری قم اظهار کرد: وجود حیوانات موذی در سطح شهر یکی از مسائلی است که موجب ناراحتی شهروندان میشود.
او با اشاره به تلاش شهرداری برای جمعآوری سگهای ولگرد ادامه داد: از طرفی دستگاههای دیگر هم باید به وظایف خود عمل کنند و این موضوع از مبدأ کنترل شود.
سامع گفت: این که یک کارخانه تولیدکننده مواد غذایی پسماند خود را در حریم شهر رها کرده و موجب زاد و ولد حیوانات ولگرد شود، در نهایت برای شهروندان و شهرداری دردسر ایجاد میکند.
معاون خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به تماس شهروندان با سامانه ۱۳۷ درباره سگهای ولگرد، افزود: شهروند مشکلات ما را در این زمینه نمیداند و از آزار این حیوانات گلایه دارد که باید حق را به شهروندان داده شود و با مشارکت سازمانهای مردم نهاد بیشترین جمعآوری از سطح شهر صورت بگیرد.
معاون خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به این که سامانه ۱۳۷ یکی از مظاهر مشارکت مردمی است، ادامه داد: بسیاری از موضوعاتی که شهروندان در این سامانه مطرح میکنند مرتبط با منافع عمومی است که باید این مسئله را قدر دانسته و بهترین پاسخگویی را داشته باشیم.
سامع عنوان کرد: سامانه ۱۳۷ راهی برای جلب اعتماد عمومی از سوی شهرداری است و حتی یک پیام در این سامانه نباید از سوی دستگاههای خدماتی بدون پاسخ و پیگیری باقی بماند.
او در بخش دیگری از سخنانش به مدیریت سبز شهر اشاره کرد و گفت: از جمله مراکزی که در مسیر انرژی صفر شدن تلاش میکند، مرکز مطالعات و تولیدات سازمان پارکها و فضای سبز است که از نظر شاخصهای مختلف در حال تبدیل شدن به یک گلخانه انرژی صفر و پسماند صفر است.
معاون خدمات شهری شهرداری قم اضافه کرد: باید با استفاده از سیستمهای نوین طراحیهایی انجام شود تا در آینده بوستان غدیر به یک بوستان انرژی صفر تبدیل شود.
انتهای پیام/ش