حجت الاسلام رفیعی گفت: باید رفتار‌های غلط اصلاح شود و منظور از رفتار، طرز تعامل ما با دیگران و رفتار‌های فردی و اجتماعی است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، حجت‌الاسلام ناصر رفیعی ،استاد حوزه علمیه طی سخنانی در حرم بانوی کرامت که از فضای مجازی و شبکه استانی نور پخش شد، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین اهداف ائمه و انبیاء اصلاح است و اصلاح یعنی از بین بردن خرابی؛ حال اگر جامعه و باور‌ها و اعتقادات و رفتار‌ها خراب شود چه باید کرد؟

او افزود: هدف امام حسین علیه‌السلام از قیام اصلاح جامعه‌ای بود که به فساد دچار شده بود همان طور که جامعه زمان شعیب علیه‌السلام به فساد اقتصادی مبتلا بود و انحرافات مالی در جامعه ایجاد شده بود و اصلاح همیشه در مقابل افساد و مصلح در مقابل مفسد است.

استاد حوزه علمیه تأکید کرد: جریان مصلح و مجریان مفسد همیشه در جامعه وجود دارد و غربی‌ها که خودشان مرکز فساد هستند خود را به‌عنوان مصلح می‌دانند و مدعی اصلاح در جوامع می‌شوند.

او گفت: نخستین مصلحان انبیاء الهی هستند که برای نجات جامعه ارسال‌شده‌اند و اصلاح انواع و اقسامی دارد که شناخت آن‌ها می‌تواند راه گشای بسیاری از امور در جامعه بشود.

سخنران حرم بانوی کرامت اظهار کرد: اولین اصلاح و مهم‌ترین اصلاح، اصلاح اعتقادات و باور‌ها است چراکه نتیجه باور غلط می‌شود داعش و خوارج نهروان، و نتیجه افساد اعتقادات این می‌شود که عده‌ای برای کشتن امام حسین علیه‌السلام سبقت می‌گیرند و فکر می‌کنند عبادت است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رفیعی در ادامه گفت: خانواده‌ها و جوانان باید خیلی مواظب باور‌ها و اعتقادات باشند و توحید، معاد، امامت و شناخت صحیح دین را به‌درستی انجام بدهند.

عضو هیئت‌علمی جامعه المصطفی اظهار کرد: امروز در جامعه مواجه می‌شویم با افرادی که بدون این که به علوم فقهی و دینی آشنا باشند فتوا و نظر می‌دهند و در حوزه دین خود را متخصص می‌دانند درحالی‌که در حوزه دین باید به عالمان دین مراجعه کرد.

او افزود: نباید کتب شهید مطهری به فراموشی سپرده شود چراکه مطالعه این کتب و دیگر کتب اعتقادی باعث می‌شود انسان در حوزه اعتقادی دارای پشتوانه شود.

سخنران حرم بانوی کرامت تأکید کرد: اصلاح رفتار‌ها در جامعه امری لازم است و باید رفتار‌های غلط اصلاح شود و منظور از رفتار، طرز تعامل با دیگران و رفتار‌های فردی و اجتماعی است و بسیار مهم است که در صورت غفلت باعث گرفتاری می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رفیعی گفت: عده‌ای فقط درگرفتن وضو، خواندن نماز، طهارت و نجاست و…وسواس دارند، اما در غیبت کردن، حق‌الناس و ادای وجوهات شرعی اصلاً وسواس ندارند!.

استاد حوزه علمیه بیان کرد: سومین اصلاح، اصلاح روابط است یعنی ایجاد صلح و الفت بین مردم و طبق روایت کسانی که بین دو نفر را صلح بدهند جزو مقربان درگاه الهی هستند.

منبع:حوزه

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار