به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قارچ سرخ شده همراه با پیاز کاراملی یکی از بهترین و سریعترین راهها برای پختن قارچ است. قارچ با پیاز به خوبی طعم فوق العادهای میگیرند. طعم دهندهها به خوبی ترکیب میشوند و ترکیب شدن آنها باعث میشود تا چنین رنگ قهوهای زیبایی ایجاد شود. بهترین بخش این است که تهیهی این قارچها فقط چند دقیقه طول میکشد و میتوانید در مدت زمان بسیار کمی یک غذای خوشمزه میل کنید.
میتوانید راههای بسیاری برای سرو آنها پیدا کنید. آنها را برای صرف صبحانه در کنار تخم مرغ، همراه سالاد تازه، یا برای ناهار و شام روی گوشت یا سبزیجات مورد علاقه خود سرو کنید. همچنین میتوانید با ماکارونی یا برنج هم سرو کنید. آنها حتی در کنار مقداری نان تازه نیز میتوانند سرو شوند. هر روشی که برای سرو به آنها انتخاب کنید، همه این قارچها را دوست خواهند داشت. آنها کاملاً اعتیاد آور هستند و مردم بیشتر درخواست میکنند. برای آشنایی با طرز تهیهیای قارچ ها، مقالهی آشپزی ما را دنبال کنید.
بهترین راه برای تمیز کردن قارچها قبل از پختن، پاک کردن آنها با یک حوله مرطوب برای از بین بردن هرگونه آلودگی است. شما همچنین میتوانید آنها را بشویید، اما باید این کار را به سرعت انجام دهید و قارچها باید سریعاً خشک شوند. اگر به آنها اجازه دهید بیش از حد در زیر آب باشند، زیاد خیس شده و روی آنها نرم میشود.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم:
۳ فنجان (۳۰۰ گرم) قارچها کوچک
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
۱ حبه سیر خرد شده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری سس سویا
۱/۴ فنجان (۶۰ میلی لیتر) آب
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
نمک
جعفری تازه
گام اول: قارچ را با یک حوله مرطوب تمیز کنید، در صورت لزوم انتهای آن را برش دهید. اگر از قارچهای بزرگتر استفاده میکنید، آنها را نصف، چهار قسمت یا نازک برش دهید. روغن زیتون را در یک ظرف متوسط روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید تا گرم شود. پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود ۳ تا ۵ دقیقه آن را بپزید تا نرم شود.
گام دوم: قارچها را اضافه کنید و حدود ۸-۱۰ دقیقه با پیاز بپزید و مرتباً هم بزنید. سپس سس سویا، نمک، فلفل و آب را اضافه کنید و بپزید تا زمانی که آب تبخیر شود، شاید ۳ تا ۵ دقیقه دیگر. از روی حرارت برداشته و جعفری تازه را روی آن بپاشید. بلافاصله سرو کنید.
منبع:
انتهای پیام/