در این مطلب قصد داریم روش تهیه یک خورش پاییزی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه یک خورش پاییزی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۵ نفر
پودر موسیر - یک قاشق مرباخوری
پودر سیر - یک قاشق مرباخوری
سیر - ۵ حبه (بزرگ)
نمک - به میزان لازم
انار - ۲ پیمانه (دانه شده)
رب انار - نصف پیمانه
مرغ - یک کیلوگرم
پیاز - یک عدد (ریز)
روغن کنجد - ۴ قاشق سوپ خوری
زعفران - یک قاشق مرباخوری (اختیاری)


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه:
۱- مرغ را بشویید و چربی اضافه آن را بگیرید.
۲- سپس تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرغ را بدون هیچ ادویه‌ای در تابه داغ تفت دهید.
۳- دو قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه بیرون بیاورید.
۴- دو قاشق دیگر روغن داخل تابه بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
۵- سیر را هم رنده و به پیاز سرخ شده اضافه کنید.
۶- شعله را کم کنید تا سیر تفت بخورد. نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
۷- زعفران را با رب انار کاملا مخلوط و به پیاز و سیر اضافه کنید.
۸- مرغ را به بقیه مواد اضافه کنید و مقداری آب داخل خورش بریزید تا بجوشد.
۹- بعد از کمی جوشیدن، دانه انار را به آن اضافه کنید. وقتی خورش جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
پری
۰۱:۵۹ ۲۱ مهر ۱۳۹۹
ممنون از آموزشهای متنوعتون
بهتره زعفرونو در دقایق آخر به خورشتهامون اضافه کنیم تا عطر زعفرون از بین نره