به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه یک خورش پاییزی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۵ نفر
پودر موسیر - یک قاشق مرباخوری
پودر سیر - یک قاشق مرباخوری
سیر - ۵ حبه (بزرگ)
نمک - به میزان لازم
انار - ۲ پیمانه (دانه شده)
رب انار - نصف پیمانه
مرغ - یک کیلوگرم
پیاز - یک عدد (ریز)
روغن کنجد - ۴ قاشق سوپ خوری
زعفران - یک قاشق مرباخوری (اختیاری)
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
۱- مرغ را بشویید و چربی اضافه آن را بگیرید.
۲- سپس تابهای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرغ را بدون هیچ ادویهای در تابه داغ تفت دهید.
۳- دو قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه بیرون بیاورید.
۴- دو قاشق دیگر روغن داخل تابه بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
۵- سیر را هم رنده و به پیاز سرخ شده اضافه کنید.
۶- شعله را کم کنید تا سیر تفت بخورد. نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
۷- زعفران را با رب انار کاملا مخلوط و به پیاز و سیر اضافه کنید.
۸- مرغ را به بقیه مواد اضافه کنید و مقداری آب داخل خورش بریزید تا بجوشد.
۹- بعد از کمی جوشیدن، دانه انار را به آن اضافه کنید. وقتی خورش جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید.
منبع: خراسان
انتهای پیام/
بهتره زعفرونو در دقایق آخر به خورشتهامون اضافه کنیم تا عطر زعفرون از بین نره