دبیر نهاد طرح آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی در لنده گفت: ۱۹ پروژه عمرانی با اعتباری افزون بر ۵۰۰ میلیارد ریال از سوی بنیاد علوی در این شهرستان در دست اجراست.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، مراد مرادپور دبیر نهاد طرح آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی در لنده گفت: این طرح ها در بخش های مختلف بهداشت، راه، آب، فرهنگی، عمرانی، توسعه ای و محرومیت زدایی طی سه سال از آغاز فعالیت بنیاد علوی در لنده در دست اجراست.

مرادپور احداث مرکز بستر درمانی لنده، آسفالت راه های روستای و عشایری، ساماندهی مبلمان شهری، بهسازی معابر و احداث بلوار سلامت، اجرای ۶ طرح ورزشی شامل ساخت سالن های چندمنظوره و چمن مصنوعی، اجرای پل موگرمون و احداث سالن اجتماعات را  از مهمترین این طرح ها اعلام کرد.

او بیان کرد: بر اساس تفاهم نامه منعقد شده طرح‌های محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در شهرستان لنده در ۱۲۷ شاخص در حال اجراست.

دبیر نهاد طرح آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی در لنده گفت: ۱۶ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی از طریق صندوق آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی از نیمه دوم سال ۹۷ تاکنون در این شهرستان پرداخت شد.

مرادی پور افزود: این میزان تسهیلات در قالب ۸۰۳ فقره تسهیلات به متقاضیان روستایی پرداخت شده است.

او بیان کرد: این تعداد فقره تسهیلات در قالب طرحهای کشاورزی و دامداری، صنایع دستی، صنایع تکمیلی، تبدیلی و کوچک و خدماتی پرداخت شد. 

مرادی پور میزان اشتغال تثبیت شده از طریق تسهیلات پرداختی صندوق پیشرفت و ابادانی بنیاد علوی را ۴۹۲ نفر اعلام کرد.

او تعداد صندوق های پیشرفت و آبادانی روستای لنده را  ۳۸ صندوق دانست و بیان کرد: تعداد اعضای صندوق ۲ هزارو ۲۳۵ و تعداد خانوارها یکهزارو ۳۸۵ عضو هستند.

مرادی پور گفت: با توجه به مزیت های خوب صندوق در زمینه های مختلف بخصوص اشتغالزایی درصد مشارکت مردمی در این صندوقها بیش از ۷۸ درصد است.

او بیان کرد: در بحث بیماری کرونا با همکاری سپاه بیش از ۲ هزار بسته غذایی و سه هزار کارت هدیه بین شهروندان توزیع شده است.

او افزود: بیش از ۳۰منطقه جغرافیایی زیرمجموعه بنیاد علوی است.

۴۷ روستای شهرستان لنده تحت پوشش طرح توان افزایی بنیاد علوی هستند.

شهرستان کوهپایه ای، گرمسیری و قدیمی لنده به مرکزیت شهر لنده از شهرستان های هشت گانه کهگیلویه وبویراحمد دارای جمعیتی افزون بر ۲۳ هزار نفر در فاصله حدود ۲۷۰ کیلومتری یاسوج مرکز این استان واقع شده است.

شهرستان لنده با پنج هزارو ۵۶۰ خانوار، ۱۰۶ روستا و ۴۱ درصد جمعیت روستایی و ۵۹ درصد جمعیت شهری یکی از شهرستان های محروم کشور به شمار می رود.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۷ ۱۰ آبان ۱۳۹۹
کارتهای هدیه بنیادعلوی درشهرستان لنده عادلانه توزیع نمیشود مسولان پیگیری کنید