به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش دوغ پای یا خورش قیمه سیستانی، یکی از معروفترین و پرطرفدارترین انواع خورشهای استان سیستان و بلوچستان میباشد. این خورش زاهدان کمی شبیه به خورش قیمه است، اما دوغ محلی استفاده شده برای طبخ این غذا، طعم و عطر این خورش را کاملا متفاوت خواهد کرد. کمترین مزیت و فایده مصرف دوغ مربوط به تامین کلسیم بدن میباشد که باعث استحکام استخوانها و جلوگیری از پوکی استخوان خواهد شد.
در واقع دوغ حاوی مواد معدنی، چون ویتامینهای گروه B، پروتئین، کلسیم، فسفر، گوگرد، اسیدهای آمینه و… بوده که برای حفظ سلامتی بدن و پیشگیری از بیماریها بسیار مفید میباشد. همچنین به دلیل کمتر بودن میزان لاکتوز در دوغ در مقایسه با شیر، این امر باعث رفع حساسیتهای معده برخی از افراد خواهد شد و مشکلی را رخ نخواهد داد.
مواد لازم
گوشت گوساله: ۳۰۰ گرم
لپه: ۵۰ گرم
دوغ: ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
آب: ۳ لیوان
نمک، زردچوبه، زعفران و فلفل سیاه: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
پیاز را نگینی خرد و در قابلمه با روغن کمی تفت دهید.
سپس گوشتهای خرد شده را نیز به ظرف اضافه و مواد را تفت دهید.
لپهها را بشویید و به همراه رب به مواد افزوده و کمی تفت دهید.
آب و دوغ را نیز افزوده و مواد را مخلوط کنید.
در مرحله پایانی میتوانید ادویه جات را نیز اضافه نمایید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/