به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، ابراهیمی،مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی برداشت گردو در سال ۹۹ در قم گفت: میزان عملکرد این محصول ۱/۷ تن در هکتار است که در برخی مناطق مانند مرزعه وسف روستای فردو این عدد به ۲/۵ تن هم میرسد.
او افزود: دستجرد، قاهان در بخش خلجستان و کرمجگان و فردو در بخش کهک از جمله روستاهای دارای گردو در استان هستند که ۲ هزار و ۲۲۰ نفر بهره بردار باغی در این باغها مشغول برداشت هستند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی قم ادامه داد: پیش بینی میشود از ۱۴۰۰ هکتار باغ گرودی استان قم، ۲ هزار تن گردوی خشک برداشت شود.
او با اشاره به سرمازدگی سالهای گذشته گفت: عملیات اصلاحی در باغ ها، با استفاده از پیوندزنی مناسب با ارقام سازگار با آب و هوا و تغذیه گیاهی، سبب رشد مناسب این محصول در قم شده است.
ابراهیمی عنوان کرد: پوست کاغذی، پوست سنگی، تخم مرغی شکل و گرد از ارقام گردو به شمار میروند، اما از نظر طعم و مغز یکی هستند.
گردو دارای فیبر، ویتامین و انواع آنتی اکسیدان است که علاقه مندان بسیاری دارد؛ این محصول پر خاصیت به گفته مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم ، تا ۱۰ روز دیگر برداشت آن ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/ش