هویج حاوی عناصر بسیار مغذی است که بدن را از ابتلا به برخی بیماری‌های خطرناک حفظ می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان دریافته اند که خوردن هویج به طور منظم مانع از رشد و تشدید بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان شده و طول عمر انسان را افزایش می‌دهد.

دانشمندان تاکید کرده اند براساس تحقیقات انجام شده بر روی حیوانات آزمایشگاهی، هویج مانع از تشدید سرطان پروستات، دستگاه گوارش و سرطان ریه می‌شود.

این دانشمندان می‌گویند که هویج سرشار از کاروتن، آهن، فسفر، پتاسیم، منیزیم، روی، ید و ویتامین‌های B، C، E، K است و افزودن آن به رژیم غذائی می‌تواند موجب افزایش طول عمر و عدم ابتلا به بیماری‌های مزمن شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار