به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سیبزمینیهای نقلی و ریز، یکی از بهترین گزینهها برای آماده کردند دورچینهای جذاب و خوشمزه هستند. اگر میخواهید سینی فینگرفودتان را با رنگها و طعمهای متنوعی سرو کنید یا اینکه به دنبال دورچین خاص، اما سادهای برای غذاهای سنتی هستید، پیشنهاد میکنیم نیم کیلو سیبزمینی ریز یا سیبزمینی استانبولی بخرید و به روش تهیهای که پیشنهاد دادهایم عمل کنید. ما در ادامه این مطلب، طرز تهیه سیب زمینی نقلی را به دو روش برایتان توضیح دادهایم.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی نقلی کاراملی
سیب زمینی استانبولی ریز نیم کیلو
شکر یک قاشق غذاخوری
کره پاستوریزه دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سیب زمینی نقلی کاراملی
چه کسی گفته که سیبزمینی آبپز توان رقابت با سیبزمینی تنوری را ندارد؟ ما اینبار روش متفاوت و فوقالعادهای را برای تهیه سیبزمینی آبپز و طعمدار کردنش با شما در میان میگذاریم. قبل از هر کاری سیبزمینیها را خوب بشویید. سپس آنها را با کمی نمک آبپز کنید و پوستشان را بگیرید. حالا شکر را روی حرارت ملایم آب کنید تا به رنگ عسلی تیره در بیاید. اما مراقب باشید که شکر نسوزد. شکر سوخته سیبزمینیها را تلخ و طعمشان را ناخوشایند میکند.
وقتی شکر عسلی رنگ شد، تابه را از روی شعله بردارید و کره را در آن بریزید تا آب شده و با شکر مخلوط شود. بعد از ترکیب شدن شکر و کره پاستوریزه، تابه را روی شعله ملایم بگذارید و سیبزمینیها را به آن اضافه کرده و آهسته بچرخانید تا به رنگ عسلی در بیایند. در پایان کمی نمک و فلفل روی سیبزمینیها بپاشید و آنها را در ظرف دلخواهتان سرو کنید.
طرز تهیه سیبزمینی نقلی کرهای
سیبزمینی نقلی کاراملی طعمی خاص و دوستداشتنی دارد، اما اگر با شیرین شدن سیبزمینی کنار نمیآیید، میتوانید آن را به شیوه دیگری آماده کنید. مثل دستور تهیهای که در این مطلب آوردیم، سیبزمینیها را بشویید و بعد از آبپز شدن پوست بکنید. سپس کره را روی آتش ملایم آب کنید، سیبزمینیها را همراه با گشنیز تازه خرد شده، نمک، فلفل و زردچوبه در کره بریزید و آنقدر تفت دهید تا طلایی شوند. این هم یک گزینه دیگر برای دورچین غذاهایتان.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/