در این مطلب قصد داریم روش تهیه چیزکیک خرمالو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تمام کسانی که عاشق چیزکیک هستند از امتحان کردن چیزکیک خرمالو شگفت‌زده می‌شوند. طعم ملایم و شیرین خرمالو در کنار طعم پنیر و خامه‌ای چیز کیک ترکیبی معجزه‌آسا ایجاد می‌کند که از خوردن آن سیر نمی‌شوید. پس آستین بالا بزنید و عطر زنجبیل را با رنگ نارنجی پاییزی خرمالو به خانه‌هایتان دعوت کنید.

مواد لازم برای تهیه چیزکیک خرمالو
کوکی زنجبیلی ۱۸ عدد
کره  سه قاشق غذاخوری
پنیر خامه‌ای (به دمای محیط رسیده) سه پیمانه
شکر یک پیمانه
آرد شیرینی‌پزی سه قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ چهار عدد بزرگ
زرده تخم‌مرغ یک عدد بزرگ
خامه یک چهارم پیمانه
عصاره وانیل دو قاشق چای‌خوری
نمک (دریایی) یک هشتم قاشق چای‌خوری


بیشتر بخوانید:

مواد لازم برای تهیه رویه

خرمالو دو عدد
شکر سه قاشق غذاخوری
آب یک سوم پیمانه
آب لیمو تازه دو قاشق غذاخوری
خامه یک سوم پیمانه
پودر شکر یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه چیزکیک خرمالو

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. یک کاغذ روغنی بردارید و یک دایره‌ی ۲۰ سانتی‌متری روی آن ترسیم کنید و با قیچی ببرید. دایره را کف یک قالب گرد ۲۰ سانتی‌متری پهن کنید.

کوکی‌های زنجبیلی را داخل غذاساز بریزید و آن را روشن کنید تا کوکی‌ها پودر شوند. کره آب شده را به پودر کوکی اضافه کنید و آن‌ها را مخلوط کنید. مخلوط را کف قالب پهن کنید و آن را با کمک قاشق به صورت یکدست فشرده کنید.

یک کاسه بزرگ بردارید و پنیر خامه‌ای، آرد و شکر را با سرعت متوسط همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.

تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید. بعد از اضافه کردن هر تخم‌مرغ دیواره‌های کاسه را با یک لیسک سیلیکونی تمیز کنید تا مواد به دیواره‌ها نچسبند و خوب مخلوط شوند.

زرده تخم‌مرغ، خامه قنادی، عصاره وانیل و نمک را اضافه کنید و مواد را با همزن مخلوط کنید تا کرمی و یکدست شوند. مخلوط بالا را داخل قالب بریزید و به صورت یکدست پخش کنید.

قالب چیزکیک را داخل یک قالب بزرگتر قرار دهید. داخل قالب بزرگتر کمی آب گرم بریزید. ارتفاع آب باید سه تا پنج سانتی‌متر باشد.

قالب‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا چیزکیک کمی بپزد. سپس دمای فر را تا ۲۰۰ درجه فارنهایت پایین بیاورید. چیزکیک باید ۷۵ الی ۹۰ دقیقه دیگر داخل فر بماند تا کاملا بپزد. وقتی چیز کیک می‌پزد لبه‌های آن کاملا سفت و محکم می‌شود، اما مرکز آن کمی شل باقی می‌ماند.

فر را خاموش کنید و در آن را باز کنید تا چیزکیک کم کم به دمای محیط برسد. چیزکیک خنک شده را داخل یخچال بگذارید تا حداقل به مدت دو ساعت، داخل یخچال استراحت کند.

خرمالو‌ها را پوست بگیرید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید. قسمت گوشتی خرمالو‌ها را با شکر و آب داخل یک ماهیتابه کوچک بریزید و روی شعله‌ی متوسط رو به پایین قرار دهید. چند وقت یک بار مخلوط را هم بزنید تا زمانی که خرمالو‌ها نرم و پخته شوند.

خرمالو‌ها را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا کاملا پوره شوند و بعد آب لیمو تازه را به آن اضافه کنید. سپس چیز کیک را از یخچال خارج کنید و با احتیاط پوره خرمالو را روی آن پخش کنید. حالا خامه و پودر شکر را با ویسک یا همزن بزنید و داخل ماسوره بریزید و چیز کیک را با آن تزیین کنید.

چند نکته

کوکی زنجبیلی را می‌توانید در منزل آماده کنید و یا آن را به شکل آماده تهیه کنید.

اگر به کوکی زنجبیلی دسترسی ندارید می‌توانید بیسکوییت دایجستیو را جایگزین آن کنید، اما به خاطر داشته باشید که ترکیب طعم زنجبیل با خرمالو بی‌نظیر است.

استفاده از عصاره وانیل به جای پودر وانیل در شیرینی و کیک‌ها نتیجه‌ی مطلوب‌تری به شما می‌دهد.

اگر پودر شکر ندارید می‌توانید شکر معمولی (ترجیحا دانه ریز) را داخل آسیاب بریزید تا شکر نرم و پودری شود.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.