به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد جامعی در نشست خبری که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: این جشنواره با رویکرد استفاده حداکثری از این فرصت برای نمایش توانمندیها، تداوم آموزش و همکاری بین دانشجویان و اساتید و همچنین فرصتی برای شکوفایی خلاقیت آنان در پنج بخش برگزار و دبیرخانه آن نیز در دانشکده فنی و حرفهای شهید باهنر شیراز دایر شد.
او بیان کرد: بخشهای این مسابقه شامل فرهنگ سازی سلامت و آسیبهای اجتماعی، خلاقیت، آموزشی، مهارتی و اخلاقی به شیوه ارائه آثار به صورت هنری و ارسال از طریق فضای مجازی بوده است.
جامعی گفت: پس از تشکیل شورای سیاست گذاری و ارسال فراخوان به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ۱۵۲۶ اثر توسط دبیرخانه جشنواره دریافت شد که پس از داوری این آثار ۱۹ اثر به عنوان برگزیده نهایی شناخته و ۱۰ اثر نیز به عنوان شایسته سپاس برگزیده شده است.
جامعی بیان کرد: از حمایت و مشارکت تمام دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور به ویژه دانشگاه شیراز در برگزاری جشنواره تولید محتوا (فرصت سازی کرونایی) نهایت قدردانی و سپاس را داریم.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس نیز به جزییات برنامههای اختتامیه این جشنواره اشاره کرد و افزود: سخنرانی دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سیماسادات لاری سخنگو و معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر صالحی عمران رئیس و دکتر مهدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای کشور از برنامههای افتتاحیه است.
نادر امیدوار با بیان اینکه برگزارکنندگان این جشنواره معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس، هستهها و انجمنهای علمی این دانشگاه و اداره کل دفتر برنامه ریزی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفهای کشور بوده است، اضافه کرد: در برگزاری این جشنواره وزارتخانههای علوم و وزارت بهداشت، دانشگاه شیراز، اداره کل فنی و حرفهای استان فارس و ۱۶ اتحادیه انجمنهای علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همکاری داشته اند.
امیدوار افزود: در این جشنواره با اجرای طرح سفیران فرهنگی از ۳۶۰ نفر از اساتید برجسته علمی و هنری کشور در کمیتههای مختلف فنی و داوری دعوت شد.
او بیان کرد: آثار هنری بسیار ارزشمندی با موضوعهای مختلف که در جشنواره فرصت سازی کرونایی توسط دانشجویان تولید شد که آماده ارائه آن به مراکز مختلف فرهنگی، اجتماعی از جمله صدا و سیما هستیم.
امیرحسین محرر دبیر علمی - اجرایی نخستین دوره نخستین مسابقه ملی تولید محتوای فنورز (فرصتسازی کرونایی) نیز با بیان اینکه شرکت در مسابقه به صورت تیمی و انفرادی بود، اظهار داشت: قالبهای آثار ارسالی و تولید شده توسط دانشجویان شامل انیمیشن و فیلم (مستند – آموزشی – داستانی، پادکست، رادیو اینترنتی، پویا نمایی، موشن گرافیک و تصویرسازی محتوایی) است.
این عضو هیئت علمی دانشکده فنی و حرفهای شهید باهنر شیراز با بیان اینکه داوری آثار در شش مرحله توسط داوران برجسته انجام شد، تصریح کرد: در یک مرحله نیز با به نمایش گذاشتن درسایت بازدیدکنندگان به هر یک از آثار تنها یک بار امتیاز دادند.
انتهای پیام/